Algemeen

Cannes kondigt nieuwe films aan met Chris Pine, Ben Foster en Liam Neeson

'Violence of Action' en 'Honest Thief' komen eraan.

door Wouter Drummen om 13:00 in Algemeen
Tijdens de online filmbeurs van Cannes worden heel wat nieuwe projecten voorgesteld, waaronder nu weer twee nieuwe films die toch wel interessant klinken.

De eerste is Violence of Action, waarin het Hell or High Water acteerduo opnieuw samen zal spelen. De hoofdrollen zijn namelijk weggelegd voor Chris Pine en Ben Foster. De film volgt een voormalige soldaat (Pine) die voor een paramilitaire organisatie gaat werken maar al tijdens zijn eerste missie wordt verraden. Als gevolg hiervan wordt hij in Oost-Europa opgejaagd terwijl hij het allemaal probeert recht te zetten.

Tweede film
Het andere project dat werd aangekondigd is van Open Road Films, het productiehuis achter films zoals o.a. End of Watch en Nightcrawler. Zij gingen echter failliet in 2018, maar werden overgekocht door Raven Capital Management. Zij komen nu met comeback, namelijk de misdaadthriller Honest Thief waarin Liam Neeson de hoofdrol zal vertolken.

Wat te verwachten?
Neeson speelt Tom Carter. Carter heeft van zijn praktijken als bankrover zijn carrière gemaakt. Hier komt verandering in wanneer hij de liefde van zijn leven ontmoet: Annie. Zij werkt als receptionist bij een opslagfaciliteit waar hij 7 miljoen gestolen dollars heeft opgeborgen.

Al snel vallen ze beiden voor elkaar, maar dat is niet genoeg voor Tom die zijn naam wil zuiveren. Hij besluit zichzelf aan te geven en het geld in te leveren, maar dan wordt de zaak aan een corrupte FBI-agent overgedragen. Opeens valt zijn plan in duigen en wordt alles gevaarlijker en ingewikkelder.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair