Algemeen

Netflix deelt nieuwe foto's 'The Old Guard': Charlize Theron in actie als onsterfelijke supersoldate

De actiethriller verschijnt begin volgende maand op de streamingdienst.

door Jeffrey Kouters om 15:19 in Algemeen
Netflix heeft een twintigtal nieuwe foto's vrijgegeven van The Old Guard, de veelbelovende actiethriller met topactrice Charlize Theron in de hoofdrol die over enkele weken online verschijnt.

In The Old Guard, een verfilming van de gelijknamige graphic novel van Greg Rucka, speelt Charlize Theron de onsterfelijke soldate Andy. Samen met haar collega's beschermt ze de mensheid al eeuwenlang tegen kwaadwillenden. Nieuwkomer Nile moet Andy en haar team helpen om een groep slechteriken te verslaan hun krachten willen reproduceren.

Andere rollen in de film zijn voor Chiwetel Ejiofor (Doctor Strange), Kiki Layne (If Beale Street Could Talk), Marwan Kenzari (Aladdin), Luca Marinelli Trust), Harry Melling (Harry Potter) en Matthias Schoenaerts (Red Sparrow).

Bekijk de nieuwe foto's hieronder!

The Old Guard - vanaf 10 juli op Netflix te zien - is een film van regisseuse Gina Prince-Bythewood. Zij maakte eerder Beyond the Lights (2014), The Secret Life of Bees (2008) en Love & Basketball (2000).7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Draven

Avatar

In de foto's zie ik een blanke vrouw een zwarte vrouw slaan. Als je iemand met getrokken wapen ziet staan in één van de andere foto's is het een blanke. Ik zie ook geen Aziatische acteurs. Deze film sla ik over want ziet er niet geheel PT-correct uit.

Jaws

Avatar

lijkt me een gave film, kan niet wachten.

Nature

Avatar

Lijkt me een vrij standaard actiefilm.

Vincent56

Avatar

Lekker door-Draven Smiley face
CT toch écht de mooiste vrouw ter wereld!!

Draven

Avatar

Vincent56 "CT toch écht de mooiste vrouw ter wereld!!"


Ze zit wel hoog in de top 10. Ook een goede actrice.

Master Of Films

Avatar

Draven "In de foto's zie ik een blanke vrouw een zwarte vrouw slaan. Als je iemand met getrokken wapen ziet staan in één van de andere foto's is het een blanke. Ik zie ook geen Aziatische acteurs. Deze film sla ik over want ziet er niet geheel PT-correct uit."
+1 voor mijn favo zwarte/donkere raaf. Ik zal het je nog sterker vertellen (want dat kan ik).

Ik zie geen dwergen, blonde vrouwen, vegans en een alphabet regenboog eenhoorn op deze foto. Volgens mijn 2020 normen en waarden is het niet totaal conform PC. Voldoet dus niet aan de Disney diversiteit checkmarks. Kortom zeer aanstootgevend!!!

Op Twitter maak ik dit wel kenbaar zoals elke brave SJW dat hoort te doen. Ik vind zelfs dat Netflix een speciale disclaimer moet gaan vermelden, dat deze film gemaakt is in een stenen tijdperk waarin we toen met barbaarse normen en waarden te maken hebben gehad.

Ondertussen kijk ik gewoon deze film vanwege de hypocrisie (zoals elke zogenaamde SJW met blauwe vinkje dat in de werkelijkheid gewoon is). Daarbij kan ik CT totaal niet negeren.

Draven

Avatar

^ Precies een film zonder alphabet regenboog eenhoorn is sowieso not done. Ik stel voor om een commissie op te stellen onder leiding van Brie Larson en paul aaron die controleert of deze zaken in de toekomst wel voor gaan komen in de films. Dat elke film ook voldoende divers is. Die twee moeten de filter worden als graadmeter. Dan ook moet er bijstaan voor welke doelgroep het is want anders ga ik als blanke, hetero man op leeftijd misschien wel naar een film die niet voor mij bedoeld is. Dan heb ik kritiek op iets waar ik eigenlijk niets van mag zeggen. Het worden mooie tijden in de filmwereld.

NieuwsFilm

meest populair