Poster voor pretparkhorror 'Willy's Wonderland' met Nicolas Cage

Poster voor pretparkhorror 'Willy's Wonderland' met Nicolas Cage

Zijn nieuwste uit het indie-genre na 'Mom And Dad', 'Mandy' en 'Color Out Of Space'.

Zie jij Nicolas Cage (56) graag schmieren en in woeste razernij tekeer gaan tegen duivelse mascottes, levende robots of attractiepoppen? Dan is zijn volgende titel Wally's Wonderland zeker iets voor jou!

Geregisseerd door Kevin Lewis en geschreven door G.O. Parsons zien we Cage, die de film ook produceert, als een zwerver. Wanneer hij een baantje aangeboden krijgt als conciërge in het verlaten pretpark Wally's Wonderland, ontdekt hij al snel dat deze plek 's nachts bevolkt wordt door bezeten animatronics en moet hij vechten om te overleven.

Een eerste poster is nu vrijgegeven, Je kunt deze hieronder bekijken. Cage staat gewapend a la MacGyver tussen de restanten van (ogenschijnlijk) de eerste animatronics die hij compleet tot moes heeft geslagen, terwijl op de achtergrond de volgende griezel alweer om de hoek komt gluren.

Bekijk de afbeelding
Nog geen releasedatum
Andere rollen worden gespeeld door redelijk onbekende namen, waarvan Beth Grant (uit Speed en No Country For Old Men) misschien nog wel het bekendst voor je klinkt. Het wachten is nu op een releasedatum.

NieuwsFilm

meest populair