Algemeen

Poster voor pretparkhorror 'Willy's Wonderland' met Nicolas Cage

Zijn nieuwste uit het indie-genre na 'Mom And Dad', 'Mandy' en 'Color Out Of Space'.

door Arjen Rooseboom om 08:33 in Algemeen
Zie jij Nicolas Cage (56) graag schmieren en in woeste razernij tekeer gaan tegen duivelse mascottes, levende robots of attractiepoppen? Dan is zijn volgende titel Wally's Wonderland zeker iets voor jou!

Geregisseerd door Kevin Lewis en geschreven door G.O. Parsons zien we Cage, die de film ook produceert, als een zwerver. Wanneer hij een baantje aangeboden krijgt als conciërge in het verlaten pretpark Wally's Wonderland, ontdekt hij al snel dat deze plek 's nachts bevolkt wordt door bezeten animatronics en moet hij vechten om te overleven.

Een eerste poster is nu vrijgegeven, Je kunt deze hieronder bekijken. Cage staat gewapend a la MacGyver tussen de restanten van (ogenschijnlijk) de eerste animatronics die hij compleet tot moes heeft geslagen, terwijl op de achtergrond de volgende griezel alweer om de hoek komt gluren.


Nog geen releasedatum
Andere rollen worden gespeeld door redelijk onbekende namen, waarvan Beth Grant (uit Speed en No Country For Old Men) misschien nog wel het bekendst voor je klinkt. Het wachten is nu op een releasedatum.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rob

Avatar

Ik hou van rage Cage. En voor wie Mandy nog niet gezien heeft: doen!

Goku32

Avatar

Dit lijkt me wel een funny movie, het is alleen jammer dat cage alle prut ook aanpakt van films. Dat is echt heel jammer vind ik. Maar dit lijkt me wel funny

NieuwsFilm

meest populair