Johnny Depp voor eventjes terug als Jack Sparrow!

Johnny Depp voor eventjes terug als Jack Sparrow!

De acteur verkleed zich als zijn bejubelde personage.

In vijf films was Johnny Depp te zien als misschien wel de bekendste filmpiraat Captain Jack Sparrow. Terugkeren gaat hij waarschijnlijk niet meer in de rol. Toch trok hij recent zijn kostuum nog een keer aan voor een verrassingsbezoek.

Net als veel grote sterren verrast Depp regelmatig zijn fans. Soms liggen deze fans in het ziekenhuis en hebben ze ook nog eens een zeer jonge leeftijd. Door de social distancing is er even geen fysiek bezoek mogelijk, maar dit deed Depp niet tegenhouden om een kinderziekenhuis virtueel te bezoeken.

Terugkeer als Sparrow
In samenwerking met Juiced TV verscheen Depp via Facebook Live op het scherm als Sparrow en sprak uiteraard ook als de maffe piraat. Check de video hieronder.


Of Depp ooit nog een keer als Sparrow te zien zal zijn op het witte doek valt te betwijfelen. Dit hangt compleet af of het Pirates of the Caribbean-project van Chernobyl-bedenker Ted Elliot inhaakt op de vorige vijf films. De recent aangekondigde film met Birds of Prey-ster Margot Robbie wordt een compleet nieuw avontuur.

NieuwsFilm

meest populair