Video

Johnny Depp voor eventjes terug als Jack Sparrow!

De acteur verkleed zich als zijn bejubelde personage.

door Bram de Groot om 22:30 in Video
In vijf films was Johnny Depp te zien als misschien wel de bekendste filmpiraat Captain Jack Sparrow. Terugkeren gaat hij waarschijnlijk niet meer in de rol. Toch trok hij recent zijn kostuum nog een keer aan voor een verrassingsbezoek.

Net als veel grote sterren verrast Depp regelmatig zijn fans. Soms liggen deze fans in het ziekenhuis en hebben ze ook nog eens een zeer jonge leeftijd. Door de social distancing is er even geen fysiek bezoek mogelijk, maar dit deed Depp niet tegenhouden om een kinderziekenhuis virtueel te bezoeken.

Terugkeer als Sparrow
In samenwerking met Juiced TV verscheen Depp via Facebook Live op het scherm als Sparrow en sprak uiteraard ook als de maffe piraat. Check de video hieronder.


Of Depp ooit nog een keer als Sparrow te zien zal zijn op het witte doek valt te betwijfelen. Dit hangt compleet af of het Pirates of the Caribbean-project van Chernobyl-bedenker Ted Elliot inhaakt op de vorige vijf films. De recent aangekondigde film met Birds of Prey-ster Margot Robbie wordt een compleet nieuw avontuur.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

baron nostalgia

Avatar

Ik blijf het zeggen geen j d als jack sparrow geen pirates of the caribbean

KeesjeNL

Avatar

@ baron nostalgia good for you! En ik blijf daarop antwoorden dat je er naast zit en de naam 'Jack Sparrow' niet in de titel (of zelfs subtitel) zit van alle 5 Pirates-films.

Artificialis

Avatar

Captain Jack Sparrow overboord gooien binnen de The Pirates of the Caribbean franchise is ongetwijfeld één van Disney's domste beslissingen tot nu toe. De outfit staat hem nog steeds zeer goed op 57 jarige leeftijd.

hQuinn

Avatar

@KeesjeNL: dat de naam van het hoofdpersonage in de titel verwerkt moet zijn is een onzinnig argument. Neem bijvoorbeeld de Bad Boys of Die Hard franchise. Die zijn onlosmakelijk verbonden met Will Smith/Martin Lawrence en Bruce Willis. Daarin wil je evenmin andere acteurs.

Brein8998

Avatar

Ik zou ook niet echt zin hebben in een Mission Impossible film zonder Tom Cruise

Coola

Avatar

Wat hier al eerder is gezegd en ik ook al vaker heb geroepen, zonder Johnny Depp geen PotC.

Depp Draagt die hele franchise zonder hem is de franchise over en uit.

NieuwsFilm

meest populair