Celebrity

Katy Perry had zelfmoordneigingen na haar breuk van Orlando Bloom

Het gaat nu weer veel beter, nu ze weer samen zijn.

door FilmTotaal om 14:18 in Celebrity
Zangeres Katy Perry en acteur Orlando Bloom, o.a. bekend van de Lord of the Rings-trilogie en The Pirates of the Caribbean-franchise, zijn nu opnieuw een paar. Het beroemde koppel ging echter in 2017 uit elkaar en daar heeft de zangeres nog steeds spijt van.

Zo zei Perry tijdens een recent interview: ''Het ging eigenlijk allemaal geweldig. Het ging telkens beter met mijn carrière, maar toen kwam er een tegenslag. Ik neem aan dat het voor buitenstaanders niet echt dramatisch lijkt, maar voor mij was het echt een gigantische klap''.

In een diep dal
''Ik voelde me verscheurd'' gaat ze verder. ''Ik was niet meer met Orlando en mijn laatste album was niet het succes waarop ik gehoopt had. Ik stortte echt in elkaar. Ik heb zelfs zelfmoordneigingen gehad. Ik denk dat dankbaarheid mij uiteindelijk heeft gered. Zonder dat zou ik me waarschijnlijk in mijn eigen verdriet gewenteld hebben totdat ik het niet meer aan zou kunnen''.

Betere tijden
Gelukkig wist de 35-jarige Perry de draad weer op te pakken: ''Ik had genoeg om dankbaar voor te zijn. Wanneer het echt lastig wordt moet je toch het positieve blijven zien, hoe moeilijk dat soms ook kan zijn. Ik heb er wel veel van geleerd en ik kan nu een beter en voller leven leiden''.

In 2018 besloten Perry en Bloom het nogmaals te proberen, met succes. Een jaar later waren ze verloofd en het beroemde koppel verwacht over een paar maanden hun eerste kind.

NieuwsFilm

meest populair