Algemeen

Gerucht: Marvel begint vrij snel met opnames 'Spider-Man 3'

Mochten de ontwikkelingen rondom het coronavirus het toelaten...

door Jeffrey Kouters om 16:56 in Algemeen
Goed nieuws: Sony en Marvel beginnen mogelijk, mochten de ontwikkelingen rondom het coronavirus gunstig zijn, over niet al te lange tijd aan de opnames van Spider-Man 3. Dat heeft Comicbook.com weten te achterhalen.

De opnames van Spider-Mans derde soloavontuur in het Marvel Cinematic Universe zouden in september moeten beginnen. Comicbook.com baseert dat op een castingoproep.

Hoofdrolspeler Tom Holland wordt rond diezelfde periode mogelijk ook opgetrommeld voor de opnames van Uncharted, eveneens een film van Sony.

Sony en Marvel zouden het eerste deel van Spider-Man 3 daarom willen draaien zonder Holland, zodat hij eerst zijn werk voor Uncharted af kan ronden. De productie van die gameverfilming werd eerder na één draaidag stilgelegd vanwege de corona-pandemie.

Er is vooralsnog weinig bekend over de derde film. Een populaire theorie onder fans is dat Spider-Man in de derde film op de vlucht is na de video van Mysterio waarin hij werd geframed als moordenaar.

Kraven the Hunter, een bekende schurk uit de comics die hoog op het wensenlijstje van terugkerend regisseur Jon Watts staat, zou ingehuurd worden om de spinnenman te vangen.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Misschien slaat 'ie wel helemaal niet op de vlucht, maar besluit 'ie de ontwikkelingen rustig thuis alleen af te wachten, en wordt de titel van de film 'Spider-Man: Home Alone'...?

Civilian Supreme

Avatar

Nu gewoon ff kappen met dat schoolreisjesgedoe en een wat volwassenere film neerzetten!
Kraven is een goede schurk maar komt voor deze Spiderman 10 jaar te vroeg.

MR.nobody

Avatar

Misschien Spider-man: Run from home
dat was toch al een van titels die het misschien gaan worden en wat jij zegt @Xenolicker zou ik Run from home helemaal niet raar vinden

NieuwsFilm

meest populair