Gerucht: Marvel begint vrij snel met opnames 'Spider-Man 3'

Gerucht: Marvel begint vrij snel met opnames 'Spider-Man 3'

Mochten de ontwikkelingen rondom het coronavirus het toelaten...

Goed nieuws: Sony en Marvel beginnen mogelijk, mochten de ontwikkelingen rondom het coronavirus gunstig zijn, over niet al te lange tijd aan de opnames van Spider-Man 3. Dat heeft Comicbook.com weten te achterhalen.

De opnames van Spider-Mans derde soloavontuur in het Marvel Cinematic Universe zouden in september moeten beginnen. Comicbook.com baseert dat op een castingoproep.

Hoofdrolspeler Tom Holland wordt rond diezelfde periode mogelijk ook opgetrommeld voor de opnames van Uncharted, eveneens een film van Sony.

Sony en Marvel zouden het eerste deel van Spider-Man 3 daarom willen draaien zonder Holland, zodat hij eerst zijn werk voor Uncharted af kan ronden. De productie van die gameverfilming werd eerder na één draaidag stilgelegd vanwege de corona-pandemie.

Er is vooralsnog weinig bekend over de derde film. Een populaire theorie onder fans is dat Spider-Man in de derde film op de vlucht is na de video van Mysterio waarin hij werd geframed als moordenaar.

Kraven the Hunter, een bekende schurk uit de comics die hoog op het wensenlijstje van terugkerend regisseur Jon Watts staat, zou ingehuurd worden om de spinnenman te vangen.

NieuwsFilm

meest populair