Video

Disney+ onthult trailer voor 'Black is King' van Beyoncé

Het visuele filmalbum van Beyoncé deze maand op Disney+.

door Bram de Groot om 08:26 in Video
Ze zal ongetwijfeld niet de eerste zijn die een visueel album maakt, maar het lijkt er wel op dat ze in één klap het 'filmalbum' veel meer bekendheid gaat geven. Van superster Beyoncé Knowles (The Lion King) verschijnt namelijk eind deze maand het filmalbum Black is King op Disney+.

De muzikale film is gebaseerd op de muziek van het soundtrack The Lion King: The Gift en het wordt een "een verhaal over jonge koningen en koninginnen op zoek naar hun eigen kronen". Beyoncé geldt als schrijver, producent én regisseur van het geheel.

Vanaf 31 juli is Black is King te zien op Disney+. Hieronder zie je een voorproefje!


Black is King
Volgens Disney "viert de film de veerkracht en cultuur van zwarte mensen en belicht deze de schoonheid van de traditie en de zwarte uitmuntendheid. Het is een een informatief, constructief en tijdloos verhaal over een hereniging van culturen en gedeelde overtuigingen. Het visuele spektakel laat zien hoe de meest gebroken mensen een buitengewoon geschenk en een doelgerichte toekomst kunnen hebben."

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Erg racistisch tegenover de witte mens.

Ang3l

Avatar

Vind dit wel ver van de rest van de Disney+ content staan.
Wtf moet Beyonce daar?!

Monojaxx

Avatar

Wat een racistische titel, alsof black zijn zo bijzonder is. Weer zo'n doorgesnoven BLM actie waar ondertussen velen het spuug beu over zijn. Deze kijk ik dus al niet uit principe. Wanneer verdwijnt de blanke vla een keer uit de schappen? Ik voel me behoorlijk aangevallen door die pakken als ik er langs loop.

Master Of Films

Avatar

Speaking of Black is King en nieuwe content op D+. Wanneer komt nou die super vrolijke plantage film Melodie van het zuiden (Song of the South) op D+. Tenslotte was Walt Disney producent van deze film en het voldoet gewoon aan de hedendaagse Disney diversiteit checkboxes.

Artificialis

Avatar

Het zal vast niet lang meer gaan duren voordat Walt Disney's (1901-1966) racisme een bron van discussie gaat worden. Ik zie mijzelf in dit leven nog wel de dag meemaken waarop de standbeelden van deze man uit de Disney parken verwijderd gaan worden.

Draven

Avatar

^ Dan moet ook de naam van het park aangepast worden en ook van de streamingdienst. Smiley face

Judge

Avatar

pfff. NEXTTTTTTT

Sunspot

Avatar

Nope, vind die Beyonce maar irritant

Mirrorverse Picard

Avatar

Man man man (of is dat ook racistisch?) ... Het word alleen maar gekker en gekker.

Zometeen worden alle karakters van bestaande films en series veranderd om te voorkomen dat iemand zich gekwetst kan voelen omdat het geen afspiegeling van zijn/haar/het huidskleur/geloof/levensovertuiging enz. is.

Owh... wacht...

Psycho-M

Avatar

Ze zal ongetwijfeld niet de eerste zijn die een visueel album maakt


Uhm Lemonade van Beyonce was ook al een visueel album hoor.
Alles moet tegenwoordig black dit of black dat zijn. Als ze nou weer eens een goede gangsta film maken zoals Boyz n the Hood of Menace II Society. Dat zie ik liever dan zo'n statement van Beyonce. Maar zo'n gangsta film kan natuurlijk niet, want dat brengt de black community natuurlijk weer in diskrediet.....
Pfff, the world we live in these days...

Sunspot

Avatar

^

Ben opgegroeid als kind in de jaren '90, wat een verschil met nu, was zoveel vrijer toen, mensen konden veel relaxter zijn, dingen relativeren, gewoon meer fun.

Sinds jaren alleen maar gezeik over van alles.

Dit decennium gaat bekend staan als het 'gezeik/zeur-decennium'.

Mensen/wij zullen met verbazing terugkijken, wtf, waarom zo een tweespalt creëren etc.

Hoop dat het binnen dit jaar, of 3 zal keren, want dit gaat nergens heen pfff

NieuwsFilm

meest populair