'Amulet' trailer: zou jij in dit rottende, griezelige huis willen wonen?

'Amulet' trailer: zou jij in dit rottende, griezelige huis willen wonen?

Wij in ieder geval niet!

In de nieuwe horrorfilm Amulet krijgt een dakloze ex-soldaat in Londen een slaapplek aangeboden in een afgetakeld huis dat wordt bewoond door een jongedame en haar moeder die op sterven ligt. Dat klinkt als een voorstel dat je niet kunt afslaan, toch? Check snel de eerste trailer.


Na een ongeluk is voormalig soldaat Tomaz dakloos in Londen. Hij stuit op het verrotte huis van Magda, een eenzame vrouw die in haar eentje haar zieke moeder moet verzorgen. Hoewel ze aanvankelijk huiverig is, besluit Magda Tomaz welkom te heten en mag hij in ruil voor een slaapplaats helpen met de zorg voor haar moeder en het werk in huis.

Mysterieus
Terwijl Tomaz onderdeel wordt van de dagelijkse routine, begint hij ook verliefd te worden op Magda. Tegelijkertijd begint het hem op te vallen dat er vreemde, onverklaarbare en vooral ook nare dingen gebeuren in het huis. Tomaz kan zich niet aan de gedachte onttrekken dat dit iets te maken heeft met Magda's moeder, de mysterieuze oude vrouw die nooit de bovenverdieping verlaat.

Amulet werd geschreven en geregisseerd door Romola Garai, de actrice die je zou kunnen kennen uit het kostuumdrama Atonement uit 2007. De cast bestaat onder meer uit Carla Juri, Alec Secareanu, Imelda Staunton en Angeliki Papoulia.

Amulet draait vanaf 24 juli in de Verenigde Staten. Over een Nederlandse release is (nog) niets bekend.

NieuwsFilm

meest populair