Video

Liam Neeson (Taken) gaat lekker klussen in fijne trailer 'Made in Italy'

Bekijk ook de poster!

door Jan-Peter Rook om 11:28 in Video
In de nieuwe film Made in Italy speelt Liam Neeson de rol van Robert, een artiest in Londen. Samen met zijn zoon Jack, met wie hij amper contact heeft, keert Robert terug naar Toscane, waar hij het huis gaat proberen te verkopen dat ze hebben geërfd van zijn overleden vrouw. Bekijk hieronder de fijne trailer en poster.


Beide heren hadden niet verwacht dat het huis nog zo veel opgeknapt zou moeten worden. De renovatie verloopt niet al te best, voornamelijk omdat vader en zoon elkaar niet lijken te begrijpen. Robert besluit hulp in te roepen van enkele kleurrijke dorpelingen, waaronder Kate, een expat die haar geld verdient met het verkopen van villa's.

Cast & crew
Made in Italy is het regiedebuut van de Engelse acteur James D'Arcy, die ook het scenario schreef. Jack wordt gespeeld door Micheál Richardson en de rest van de cast bestaat uit Valeria Bilello, Lindsay Duncan, Marco Quaglial, Gian Marco Tavani en Helena Antonio.

De film staat in Nederland gepland voor een release op 8 oktober.
7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Ik ben in shock... waar is de actie????

Master Of Films

Avatar

Deze film wordt U aangeboden door Eigen Huis & Puin - voor de makers. Kammajaajajippiejippie jeeh!

Draven

Avatar

adofmirosch "Ik ben in shock... waar is de actie???? "


Op 2:01 in de trailer valt iemand in het water. Het water lijkt me niet warm. Dat lijkt me toch vette actie Smiley face

Liam Neeson kan ik normaal wel waarderen in zijn films. Echter dit soort films kijk ik als die toevallig opstaat op tv maar zelfs op Netflix flip ik er langs.

Master Of Films

Avatar

@adofmirosch sorry to bust your balls...

Laten we eerlijk zijn, de beste man kan niet eeuwig doorgaan met Taken. Als je nu Bruce Willis tegenwoordig als "actie ster" ziet. Kortom vergeet de showdown tussen Bryan Mills, Hulk Hogan, John McClane & The Predator. Die zeilboot is al uit haven. Smiley face

We moeten het tegenwoordig doen met "sterke" vrouwen, je weet de Harley Quinn's, de Charlie Angels, de FemGhostbusters, de toekomstige verzetsstrijdsters tegen de mannelijke Terminators. Dat soort millennials.

Komt er een Taken 4, dan is Liam Neeson (als Bryan Mills) een mentor voor een "sterke" leerling vrouw. Waarbij Bryan wordt doodgeslagen d.m.v een feministe met een golfclub. Zodat de bewuste "sterke" leerling vrouw, net zoals Bryan een speech gaat geven "I will not look for you, I will not pursue you. But if you don't, I will look for you, I will find you, and I will kill you.". And so it begins...

A man can only dream...right.

adofmirosch

Avatar

Hahah Smiley face wat vond je van the last of us part 2?

Master Of Films

Avatar

In het kort. TLOU deel 1. Meesterwerk, vooral dankzij het verhaal en de karakters. Daar draaide de game werkelijk om. Oh ja, de gameplay was ook erg leuk.

TLOU deel 2 ook hier (gelukkig) is de gameplay vermakelijk. Het verhaal en de karakters....Als ND geen f**k om karakters geeft, geef ik ook geen f**k om de karakters en het verhaal. De cutscenes zijn hierdoor wel een hindernis geworden. Het boeide mij niet eens meer met wie ik speelde (ja je speelt met diverse karakters), het boeide mij niet meer met wat voor traumes ze hadden. Helaas kon ik ook niet eens die b**tch met haar eigen golfclub vermoorden. Iets met wraak....Maar nee. ND vindt dat wraak slecht is....Oog om oog, tand om tand. Staat zelfs in de Bijbel ND!!!!
En kijk eens naar Liam Neeson in actiemode, die weet wel wat wraak is.

TLOU méh deel 2 -> Loot, shoot & stealth that's it.

David Mills

Avatar

Een film hoeft natuurlijk niet altijd actie te hebben om goed te zijn. Een van de beste films van de afgelopen jaren vind ik Manchester by the Sea....0 actie maar een briljante film. Als je alleen van actie houdt, dan zou ik deze inderdaad skippen.

NieuwsFilm

meest populair