Celebrity

Kinderen van overleden Paul Walker en Vin Diesel zijn beste vrienden

Het klikt net zo goed als bij hun vaders.

door FilmTotaal om 09:10 in Celebrity
Nadat hun vaders beste vrienden werden, blijken nu ook de kinderen van Paul Walker en Vin Diesel Vin Diesel het erg goed met elkaar te kunnen vinden. Dochter Meadow Walker postte een leuke foto op haar Instagram account.

De chemie tussen Walker en Diesel was onmiskenbaar. Het spatte in de The Fast and the Furious reeks van het scherm. Maar ook privé waren de twee erg close. Dat bleek wel toen Walker in 2013 overleed na een ongeluk.

Familie
Ook de volgende generatie blijkt goed bevriend. De 21-jarige Meadow maakte een vrolijke selfie met Hania, Vincent en Pauline. De jongste dochter van de spierbundel werd naar zijn overleden vriend vernoemd. Als onderschrift koos Meadow "familie, voor altijd".

View this post on Instagram

family, forever

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) onPeetvader
Hoewel Vin Diesel niet op het kiekje staat, werd hij wel getagd. Hij is dan ook de peetvader van het meisje. De cast en crew van die reeks is zo close, dat Paul Walker nooit ver weg lijkt. Hij wordt regelmatig herdacht op social media en tijdens evenementen.

Vin Diesel had Walker ooit beloofd dat de Fast & Furious franchise door zou gaan tot een 10e deel. Nu wacht hem de zware taak de reeks te voltooien zonder zijn maatje.

NieuwsFilm

meest populair