Bijzondere nieuwe trailer fantasy-superheldenfilm 'Mortal'

De nieuwe film van André Øvredal, de regisseur van films als Trollhunter en Scary Stories to Tell in the Dark.

Zilko Tarici 2 juli 2020 07:43 in Algemeen
Signature Entertainment heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van fantasy-superheldenfilm Mortal. Het is de nieuwste film van de getalenteerde André Øvredal, die vorig jaar nog wist te verrassen met horror-anthology film Scary Stories to Tell in the Dark. Je kunt de beelden hieronder bekijken.

Mortal is gebaseerd op de Noorse mythologie en wordt omschreven als een episch fantasy-avontuur waarin elementen van superheldenfilms als Chronicle, X-Men en Thor worden gecombineerd. We volgen in de film een Noors-Amerikaanse jongeman (Nat Wolff), die ontdekt dat hij buitengewone krachten heeft. De autoriteiten hebben hem al snel in het vizier en jagen hem op voor een moord die hij niet opzettelijk heeft gepleegd.

Een Noorse setting
Mortal speelt zich af in Noorwegen. Naast Nat Wolff zien we daarom verder voornamelijk Noorse acteurs als Iben Akerlie, Priyanka Bose, Arthur Hakalahti, Anna Sedunova en Per Egil Aske.

Regisseur Øvredal kennen we naast het eerder genoemde Scary Stories van aparte horrorfilms als Trollhunter en The Autopsy of Jane Doe. Nu Mortal klaarligt richt hij zich nu om Amblin-productie The Last Voyage of the Demeter en Stephen King-verfilming The Long Walk.NieuwsFilm