Algemeen

'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings' herstart productie eind juli

In Australië gaat Marvel weer aan de slag!

door Niels van Arkel om 13:08 in Algemeen
Vanwege het uitgebroken coronavirus zijn alle films die in productie waren, uitgesteld tot nader orde. Nu de storm langzamerhand is gaan liggen, komen steeds meer producties weer op gang.

Zo zal Jurassic World: Dominion begin juli de productie hervatten. Nu is er ook nieuws over de eerste Marvel-film die terugkeert in productie: Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.

Regisseur
In maart 2020 kwam de productie stil te liggen. Regisseur Destin Daniel Cretton vroeg een test aan voor COVID-19 en bracht lange tijd in zelf-isolatie door. Gelukkig bleek die test negatief.

In een verklaring laat de regisseur weten: "Voel ik mij nog steeds ongemakkelijk bij het idee dat we een productie met een groot budget opstarten midden in een wereldwijde pandemie, die niet is gestopt of een vaccin heeft gevonden? Natuurlijk doe ik dat."

"Ik weet zeker dat Marvel, Disney en de overheid van Australië er alles aan doet om het zo veilig mogelijk te houden."Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings is (voorlopig) op 7 mei 2021 in de bioscopen te zien.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Australië of Nieuw-Zeeland is toch helemaal corona vrij verklaard?
Zou mooi zijn als ze daar weer normaal kunnen filmen.

Gigan72

Avatar

Nieuw zeeland was corona vrij maar er zijn weer mensen besmet met het corona virus in nieuw zeeland.
Was op het nieuws vandaag.

PickleRick

Avatar

Moet die laatste zin niet 2021 zijn?

NieuwsFilm

meest populair