Harry Potter bestaat nu in het Marvel-universum!

Harry Potter bestaat nu in het Marvel-universum!

Het is echt waar. Ook Harry Potter bestaat gewoon in de Marvel-wereld.

Hoe zou jij het vinden? Harry Potter in het Marvel Cinematic Universe? Rechtentechnisch is dit absoluut onmogelijk en een samenwerking tussen Disney en Warner Bros. op dit punt is ondenkbaar. Nog los van dat er waarschijnlijk maar weinig mensen echt naar uitkijken.

In de comics is klaarblijkelijk meer mogelijk. Sinds kort maakt Harry Potter namelijk deel uit van het bredere Marvel universum. In 'New Calibur #3' van Michael Ryan, Chris Claremont, Rick Ketcham, Tom Orzechowski en Peter Pantazis duiken namelijk Harry, Ron en Hermione even op!


Harry Potter in Marvel
In de comic vecht een nieuw Excalibur-team in Londen tegen een duivelse versie van het originele X-Men team. Op een zeker ogenblik loopt Cain Marko (Juggernaut) tegen het Potter-drietal van J.K. Rowling aan.

Aangezien 'New Excalibur' officieel onderdeel uitmaakt van de Marvel comics, is nu dus duidelijk dat Potter bestaat in die wereld. Andere bekende mensen die in de comics bestaan zijn onder meer David Letterman, John F. Kennedy, Barack Obama, Eminem, KISS en Stephen Colbert.

NieuwsFilm

meest populair