Celebrity

Jennifer Garner reageert persoonlijk op verdriet scheidende vrouw

Jennifer Garner helpt een fan na moeilijke scheiding...

door FilmTotaal om 15:18 in Celebrity
Jennifer Garner was maar liefst 13 jaar met Ben Affleck getrouwd. Samen hebben ze drie kinderen, maar in 2018 besloten de twee bekendheden een punt te zetten achter hun huwelijk. Ze hadden het er beiden erg moeilijk mee, dus het is niet zo heel gek dat Garner een van haar fans helpt die zich nu in een soortgelijke situatie bevindt.

De 48-jarige actrice post graag foto's op haar Twitter-account, waar ze zo'n 9,3 miljoen volgers heeft. Er komen dan ook talloze reacties op al haar kiekjes, al sprong er eentje voor Garner uit. Hier reageerde de actrice dan ook persoonlijk op.

Reactie
Een van Garner's fans zei het volgende als reactie op de foto's: ''Ik zou willen dat ik me zoals jou zou voelen, zo blij en veilig. Ik zeg dat absoluut niet denigrerend of op een jaloerse manier, want je komt over als een goede en lieve persoon en dat laten je acties ook elke keer weer opnieuw zien''.

''Ik heb eindelijk genoeg moed weten te verzamelen om mijn man te zeggen dat ik hem verlaat na jarenlang emotioneel misbruikt te zijn. Ik heb het gevoel dat ik me nooit meer blij of veilig zal voelen. Hij heeft alles en is heel wraakzuchtig en ik blijf met lege handen achter. Ik weet wel niet waarom ik dit allemaal zeg...''

Garner's hulp
Het duurde niet lang voordat de met een Golden Globe bekroonde actrice hierop reageerde: ''Het is duidelijk dat dit je allemaal erg aan het hart gaat en dat spijt me. Ik hoop dat je gesteund wordt door veel krachtige vrouwen, die je kunnen laten zien hoe sterk je bent. Ik hoop dat je wat rust kunt vinden door middel van mediteren, sport en kunst. Het lachen komt echt wel terug en het is meer dan de moeite waard om voor te vechten. Tot die tijd stuur ik je al mijn liefde''.

NieuwsFilm

meest populair