Algemeen

Jason Momoa (Aquaman) wordt de kerstman in 'Frosty The Snowman'

De film wordt een combinatie van animatie en live-action.

door Wouter Drummen om 15:52 in Algemeen
Jason Momoa, o.a. bekend van zijn rol als Aquaman in het DCEU, heeft een nieuwe hoofdrol weten te scoren in Frosty The Snowman. De film wordt een combinatie van animatie en live-action, maar het gerucht gaat dat Momoa alleen zijn stem zal verlenen aan een CGI-kerstman. Wie de film zal regisseren is nog niet bekend.

Het script is in handen van David Berenbaum, die al eerder indruk wist te maken met de kerstfilm Elf waarin de hoofdrol nog was weggelegd voor Will Ferrell. De film zal geproduceerd worden door Jon Berg en Greg Silverman, die al eerder met Momoa aan andere Warner Bros. films samenwerkten. Zij zijn dan ook in hun nopjes dat ze opnieuw mogen samenwerken met de 40-jarige acteur.

De beste keuze
Berg zei het volgende: ''Jason is een heel veelzijdige acteur. Zo heeft hij een angstaanjagende krijger gespeeld in de populaire Game of Thrones-serie en ook kende hij een gigantisch success als Aquaman. Het is nu het perfecte moment om het eens naar een sneeuwige omgeving te brengen''.

Ook Silverman was uitert positief: ''We weten allemaal dat Jason een persoon is met gigantisch veel liefde, compassie en een diepe connectie met ohana, iets wat allemaal te maken heeft met de levende ziel van Kerstmis en Frosty zelf''.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair