Video

Zwoele en dampende beelden uit 'No Time to Die'

Geen tijd te verliezen... Of toch wel? November is nog heel ver weg.

door Bram de Groot om 23:48 in Video
Wat heeft de coronacrisis nog voor ons in petto? Het blijft de grote vraag. Mochten er in augustus daadwerkelijk films als Tenet en Mulan verschijnen, dan blijft het hopen op dat de bioscopen nog op volle toeren draaien in november, de maand waarin onder meer de 25e Bond-film No Time to Die moet verschijnen.

Met de fans hopen uiteraard ook de studio's dat het straks allemaal weer een stuk normaler gaat en dat mensen naar de laatste 007-missie van Daniel Craig kunnen kijken op het witte doek. Om de tijd tot midden november te overbruggen krijgen we komende periode vast nog wel wat trailers en andere promo's te zien.

Featurette Jamaica!
Hieronder zie je een nieuwe featurette over de opnames en scènes in Jamaica, het land waar Bond een rustig leventje leidt nadat hij afstand heeft genomen van zijn spionnentaak. Na de onderstaande beelden met bijpassende muziek, ritmische slomo's en warme shots kunnen we weer even voort. 12 november in de bioscoop, hopelijk 🤞.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

KeesjeNL

Avatar

Wat een vreselijke sfeer in die trailer die mij-len-ver van de James Bond 'vibe' afstaat. Echt belachelijk..

noah81

Avatar

^ klopt, en sinds craig al geen enkel bond gevoel meer bij zijn films.

ThysRomani

Avatar

Dit is de nieuwe Bond tune! Het is enigzins verrassend en uiteraard gewaagd. Ze gaan zacht gezegd "een andere kant op" met de muzikale beleving. Super benieuwd of dit aanslaat!

Nee, klopt KeesjeNL, dit is supervaag. Totaal geen Bond vibe. Ik weet niet wat het marketing team wil bereiken, maar als er geen Bond vibe inzit, dan is het gewoon een reguliere spionage film.

@noah81, dat heb ik dan weer niet. Vind Craig zeker een goede Bond, vooral als alternatief op de bestaande Bonds. Ik hou wel van het rauwe. Desalniettemin. Aan de muziek moeten ze niet gaan tornen. Het blijft natuurlijk een Bond film, dat zijn we allemaal met elkaar eens!

GreenHornet

Avatar

Veel donkere mensen. Studio maakt misbruik van de situatie

Goov25

Avatar

Als in een James Bond featurette er maar 1 ding niet lijkt te kloppen en dat is dat Bond er rond loopt, weet je dat de neergezette sfeer niet de goeie is.

NieuwsFilm

meest populair