Celebrity

'Captain Marvel'-actrice Brie Larson begint haar eigen YouTube-kanaal

Dé plek waar je belangrijke discussies kan voeren.

door FilmTotaal om 09:08 in Celebrity
Door haar muzikale talenten en rollen in films als Room en Captain Marvel heeft Brie Larson (echte naam Brianne Desaulniers) vele fans voor zich gewonnen - zelfs op FilmTotaal. Nu gaat de 30-jarige schone een persoonlijke en spannende stap maken: het beginnen van haar eigen YouTube-kanaal.

Gisteren plaatste Larson haar eerste video waarmee ze het nieuws bekendmaakte. De actrice, die ook achter de camera gestaan heeft met Unicorn Store, onthulde haar liefde voor de website en de plannen die ze van de grond wil brengen.


Belangrijk
"YouTube is een plek waar ik zoveel geleerd heb," vertelt ze in de onderstaande video. "Hoe ik met mijn printer moet omgaan of hoe je een zorgzame activist kan zijn. Het is dé plek waar je over dingen kan praten die belangrijk zijn en ertoe doen."

Larson hoopt mensen te informeren middels persoonlijke video's en verhalen. In eerste instantie was ze daar een beetje bang voor, vanwege belagers op het internet. Maar ook "omdat ik het idee heb dat mensen mij niet geloven als andere karakters."

Hoopvol verklaart ze: "In mijn kanaal zie ik een manier om deze gedachtegang te doorbreken. En om me kwetsbaar op te stellen, mijn gebreken bloot te leggen, mijn passies te onthullen en bovenal tonen wie ik werkelijk ben."NieuwsFilm

meest populair