The Predator & Aliens officieel onderdeel van Marvel-universum

Disney werd eerder eigenaar van de films.

Disney kocht niet lang geleden 20th Century Fox en werd daarmee eigenaar van de Predator en [film=https://www.filmtotaal.nl/film/7277]Alien[film]-franchises. Sinds kort is Marvel eigenaar van de comic-rechten van die reeksen en dat zorgt ervoor dat de filmmonsters hun intreden kunnen doen in de strips.

De filmmonsters kregen in het verleden al eigen comics, van uitgever Dark Horse. Maar die rechten zijn nu dus van Marvel Comics en er komen ook comics met deze monsters. Marvel-hoofdredacteur C.B. Cebulski over het feit:


"Er is niets spannender dan een verhaal dat je op het puntje van je stoel houdt, en Alien en Predator hebben daar keer op keer voor gezorgd. Ik kan me goed herinneren waar ik was toen ik elk van deze moderne meesterwerken voor het eerst zag, en genoot van hoe meesterlijk buitenaardse angst en drama verweven zijn in enkele van de meest iconische scènes die we ooit in film hebben gezien. En dat zullen we eren!"

Gave eerste ontwerpen!
Marvel liet ook twee gave ontwerpen zien van een Xenomorph in het verblijf van Star-Lord uit de Guardians of the Galaxy-reeks en een Predator met het hoofd van Iron Man, gemaakt door David Finch.

Of dit ooit naar het witte doek gaat? Waarschijnlijk niet, maar een kleine knipoog is nu zeker niet meer ondenkbaar.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair