Algemeen

The Predator & Aliens officieel onderdeel van Marvel-universum

Disney werd eerder eigenaar van de films.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Disney kocht niet lang geleden 20th Century Fox en werd daarmee eigenaar van de Predator en [film=https://www.filmtotaal.nl/film/7277]Alien[film]-franchises. Sinds kort is Marvel eigenaar van de comic-rechten van die reeksen en dat zorgt ervoor dat de filmmonsters hun intreden kunnen doen in de strips.

De filmmonsters kregen in het verleden al eigen comics, van uitgever Dark Horse. Maar die rechten zijn nu dus van Marvel Comics en er komen ook comics met deze monsters. Marvel-hoofdredacteur C.B. Cebulski over het feit:


"Er is niets spannender dan een verhaal dat je op het puntje van je stoel houdt, en Alien en Predator hebben daar keer op keer voor gezorgd. Ik kan me goed herinneren waar ik was toen ik elk van deze moderne meesterwerken voor het eerst zag, en genoot van hoe meesterlijk buitenaardse angst en drama verweven zijn in enkele van de meest iconische scènes die we ooit in film hebben gezien. En dat zullen we eren!"

Gave eerste ontwerpen!
Marvel liet ook twee gave ontwerpen zien van een Xenomorph in het verblijf van Star-Lord uit de Guardians of the Galaxy-reeks en een Predator met het hoofd van Iron Man, gemaakt door David Finch.

Of dit ooit naar het witte doek gaat? Waarschijnlijk niet, maar een kleine knipoog is nu zeker niet meer ondenkbaar.

19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Janushhw

Avatar

Nu nog films...

Brein8998

Avatar

Alien vs Predator vs Terminator vs Deadpool

Pascal08

Avatar

Mijn grootste nachtmerrie dat deze geweldige franchise gemengd zou worden met de Marvel bucht films. Als men een afgehakt Iron Man hoofd in de handen van de predator ziet als een voorbode van voorspoed mijn god dan mag je mij begraven.

Chrischzz

Avatar

Ik hoop idd ook dat ze de series wel apart blijven houden. Hoe koel het ook klinkt, een avengers vs Aliens/Predtor ofzo.. niet doen.


Monojaxx

Avatar

En komen dit soort films op Disney+, wat je zou verwachten als eigenaar? Nee, teveel bloed en geweld voor de kindertjes....pfff

Robbepost

Avatar

Friet voorspelde dit lang geleden al.

And...Action

Avatar

Een Predotor die op de Jedi jaagt. Alleen zij vermoeden dat de Sith erachter zitten.
Als Captain Marvel onder invloed komt te staan van de Sith wordt Bambi en zijn familie gebruikt om de Aliens te lokken om een val voor haar te zetten. Maar een van de Aliens blijkt door sith technologie een clone te zijn van Tony Stark die gelijktijdig met zijn innerlijke conflicten de plannen dreigt te dwarsbomen. Luke Skywalker komt voor een keuze te staan. Zal hij zijn nieuwe Force reset kracht gebruiken in de wetenschap dat alles opnieuw reboot voordat Magneto controle heeft over zijn lightsaber? En is dat niet eerder gebeurd?

Goku32

Avatar

Ik ben in voor dit,

Artificialis

Avatar

Ach ja, waarom ook niet? Dan wordt er in ieder geval nog iets met de Alien en Predator franchises gedaan.

kokosnoot

Avatar

Nadeel is alleen dat Disney altijd mikt op een breed publiek. dus..mag nooit echt hard, schokkend of te realistisch. Net als Venom 1. Dat haalt voor mij heel veel weg als alles op 1 nivveau allemaal komt qua vermaak. Dus er is geen echte volwassen content. Ook iemand van 12 moet alien kunnen kijken dan. Haalt beetje de pit en uniekheid er uit. Sommige dingen zouden uit handen moeten blijven van Disney, of ze zouden afstand moeten doen van bemoeienis over de regie en uitvoering. Disney als control freak....ik zie niet gebeuren dat ze dat dus loslaten.

Broodrooster

Avatar

De enige X vs Y film die ik nog wel zou willen zien is: Terminator vs Adolf Hitler.

Civilian Supreme

Avatar

De ontwerpen van beide 'monsters' zijn echt geniaal.
Liever alles gescheiden houden. Vind er weinig aan als ze het tegen elkaar opnemen.

Fluffer

Avatar

Het zou me niet verwonderen , in de strips doen ze dit al jaren maar laat ons hopen van niet , er zijn al genoeg marvel onzin films.

Civilian Supreme

Avatar

Behalve Batman vs Predator, die comic was echt gaaf gedaan, dat zou ik nog wel eens willen zien in live action.

NieuwsFilm

meest populair