Algemeen

"Naast 'Spider-Man: Into the Spider-Verse 2' zal het origineel er oud uit zien"

Dat belooft veel goeds voor het vervolg op de Oscar-winnaar uit 2018.

door Jan-Peter Rook om 10:38 in Algemeen
Na het succes van de unieke animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018) mag het geen verrassing heten dat er wordt gewerkt aan een vervolg. De grote vraag is alleen wat de makers gaan doen om het origineel te evenaren of overtreffen. Volgens producent Christopher Miller hoeven we ons hierover geen zorgen te maken.

Miller, die het met een Oscar bekroonde origineel produceerde en daarnaast ook bekendstaat als regisseur van o.a. de 21 Jump Street-films en The Lego Movie, legt de lat torenhoog voor Spider-Man: Into the Spider-Verse 2:

"De ontwikkeling van nieuwe revolutionaire animatietechnieken waarmee we momenteel bezig zijn voor de volgende Spider-Verse-film, doen me nu al versteld staan. Vergeleken hiermee zal de eerste film er straks oud uit zien."

Er is nog weinig bekend over het verhaal van de sequel, maar wel weten we al dat de film waarschijnlijk zal ingaan op de relatie tussen hoofdpersoon Miles Morales (Shameik Moore) en love interest Gwen Stacy (Hailee Steinfeld).

Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 wordt geregisseerd door Joaquim Dos Santos en hij maakt gebruik van een scenario van David Callaham. De release van de film staat gepland voor het najaar van 2022.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

Ik ga wel kijken, vond het eerste deel erg leuk.

And...Action

Avatar

Deel 1 was voor mij de beste Marvel film die ik heb gezien. Zat zo slim in elkaar. Heb lang gewacht met kijken omdat ik niet zo zin had in en animatie van Spiderman. Was overdonderd toen ik hem zag. De verassing is nu weg. Deel twee zal mooier zijn qua beeld. Er zijn enkele uitzonderingen, maar meestal zijn vervolgen minder dan het origineel.

don lukas

Avatar

En naast deel drie ziet deel twee er ook oud uit.

NieuwsFilm