Trailer 'Street Survivors' over het dodelijke vliegtuigongeluk van de band Lynyrd Skynyrd

Trailer 'Street Survivors' over het dodelijke vliegtuigongeluk van de band Lynyrd Skynyrd

En check ook de niet al te subtiele poster.

Street Survivors: The True Story of the Lynyrd Skynyrd Plane Crash klinkt misschien als een documentaire over het dodelijke vliegtuigongeluk van de rockband Lynyrd Skynyrd, maar is eigenlijk een fictionele speelfilm rondom deze gebeurtenis. De trailer en de niet al te subtiele poster zijn hieronder te bekijken.


Street Survivors draait om de ervaringen van drummer Artimus Pyle als lid van de Amerikaanse rockband Lynyrd Skynyrd en de tragische avond in oktober 1977 dat hun gehuurde vliegtuig neerstortte in de moerassen van Gillsburg, Mississippi.

Heldenrol Pyle
Het ongeluk kostte de levens van zanger Ronnie Van Zant, gitarist Steve Gaines, diens zus en achtergrondzangeres Cassie Gaines, hun tourmanager Dean Kilpatrick en twee piloten. Drummer Pyle overleefde de crash niet alleen, maar trok ook nog eens de andere overlevenden uit het vliegtuig.

De cast van Street Survivors bestaat uit Ian Shultis, Taylor Clift, Jon Briddell, Sean McNabb, Kelly Lynn Reiter en Krystyna Ahlers. De regie en het scenario staan op naam van Jared Cohn.

De film heeft de bioscopen overgeslagen en is in de Verenigde Staten sinds 30 juni via VOD te bekijken.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair