Algemeen

Fantasy-sequel 'Willow 2' komt er nog steeds volgens regisseur Ron Howard

Het is nog onduidelijk of de sequel een film of een serie zal worden.

door Zilko Tarici om 12:37 in Algemeen
In januari gingen er al geruchten dat er een vervolg op fantasy-film Willow zou komen, maar toen leek het nog over een serie voor streamingdienst Disney+ te gaan. Sindsdien hebben we maar weinig vernomen over het project. Regisseur Ron Howard geeft nu een korte update over de geplande sequel.

Howard beantwoordde live via Facebook vragen van fans, waaronder ook een vraag over de ontwikkelingen rondom Willow 2. Howard zei er het volgende over:

"Weet je, als ik te veel concrete info vrijgeef zal dat viral gaan, want mensen nemen een vervolg op Willow heel serieus. Wat ik wil kwijt kan? Er wordt nog steeds aan het project gewerkt, maar we hebben geen groen licht en weten niet welke vorm het zal aannemen. Warwick Davis heeft er in elk geval heel veel zin in. Als we de film mogen maken, komt hij zeker weten terug als Willow."

Locaties op het oog
Howards woorden laten blijken dat er maar weinig activiteit is rondom Willow 2, maar er bestaat dus nog steeds een kans dat de film gemaakt wordt. Later in de Q&A liet Howard echter iets meer details over de huidige status los:

"We zijn zover dat we al kijken naar locaties. We weten nog niet waar we willen filmen, maar we hebben wel wat fantastisch onderzoek gedaan in Wales. Nogmaals, we weten niet of we het vervolg kunnen maken, maar Jonathan Kasdan werkt momenteel hard aan het script."

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mothercopper

Avatar

Willow, heerlijk Lucas spektakel. Destijds in de bios gezien. Helaas hebben de effecten de tand des tijds niet kunnen doorstaan

Spider-fan

Avatar

Willow was zeker een leuke film. Wel erg zonde dat Ron Howard The Dark Tower niet heeft geregisseerd, want hij staat altijd garant voor een zekere kwaliteit, en het was ongetwijfeld beter geworden dan wat we nu hebben.

Ik weet niet of een tweede Willow nog succesvol zou worden na zo'n lange tijd in de bioscoop. Een tv-serie lijkt me de beste keus als het doorgaat.

TearsinRain

Avatar

Ik zag laatst Willow Warwick Davis een rolletje spelen in Maleficient 2, moet zeggen hij zag er niet veel ouder uit dan in Willow. Val Kilmer daarentegen is onherkenbaar geworden.

Civilian Supreme

Avatar

Zou hij zich ondertussen niet te groot voor de rol voelen?

Spider-fan

Avatar

Het is bevestigd dat het een serie wordt voor Disney Plus.

Sunspot

Avatar

Haha, kindertijd :D

Vond deze film zo vet! Zo vaak gezien, goeie herinneringen. Al tig jaren niet meer gezien, hoeft ook niet per se.

Vervolg, tja, weet niet, hoef niet per se, was magisch leuk.

Als het komt met originele karakters, dan moet het verhaald wel heel goed zijn!

NieuwsFilm

meest populair