Fantasy-sequel 'Willow 2' komt er nog steeds volgens regisseur Ron Howard

Fantasy-sequel 'Willow 2' komt er nog steeds volgens regisseur Ron Howard

Het is nog onduidelijk of de sequel een film of een serie zal worden.

In januari gingen er al geruchten dat er een vervolg op fantasy-film Willow zou komen, maar toen leek het nog over een serie voor streamingdienst Disney+ te gaan. Sindsdien hebben we maar weinig vernomen over het project. Regisseur Ron Howard geeft nu een korte update over de geplande sequel.

Howard beantwoordde live via Facebook vragen van fans, waaronder ook een vraag over de ontwikkelingen rondom Willow 2. Howard zei er het volgende over:

"Weet je, als ik te veel concrete info vrijgeef zal dat viral gaan, want mensen nemen een vervolg op Willow heel serieus. Wat ik wil kwijt kan? Er wordt nog steeds aan het project gewerkt, maar we hebben geen groen licht en weten niet welke vorm het zal aannemen. Warwick Davis heeft er in elk geval heel veel zin in. Als we de film mogen maken, komt hij zeker weten terug als Willow."

Locaties op het oog
Howards woorden laten blijken dat er maar weinig activiteit is rondom Willow 2, maar er bestaat dus nog steeds een kans dat de film gemaakt wordt. Later in de Q&A liet Howard echter iets meer details over de huidige status los:

"We zijn zover dat we al kijken naar locaties. We weten nog niet waar we willen filmen, maar we hebben wel wat fantastisch onderzoek gedaan in Wales. Nogmaals, we weten niet of we het vervolg kunnen maken, maar Jonathan Kasdan werkt momenteel hard aan het script."

NieuwsFilm

meest populair