Algemeen

'Batman Beyond'-film met Michael Keaton mogelijk op komst

Michael Keaton komt mogelijk voor in heel wat DCEU-films.

door Jim Pedd om 09:30 in Algemeen
Het gerucht gaat dat Warner Bros. nu actief werkt aan een live-action Batman Beyond-film. Daarin zou Michael Keatons Bruce Wayne een belangrijke rol krijgen.

Onlangs bleek al dat Michael Keaton in gesprek was met Warner Bros. om terug te keren als Bruce Wayne. Hij zou dan in The Flash moeten spelen. Keatons Batman zou dienen als een soort mentorfiguur voor diverse andere helden in het DCEU, waaronder Batgirl.

Nieuw gerucht
Maar er gaat nu een nieuw gerucht rond. Nu horen we dus dat en gewerkt zou worden aan een live-action Batman Beyond-film. Het gerucht komt niet van de vakbladen, dus neem het vooral met een korrel zout. Dat gezegd hebbende, zou het zomaar ergens een kern van waarheid kunnen hebben.

Batman Beyond is een animatieserie die in de loop van 1999 debuteerde. De boel was een voortzetting van een eerdere animatieserie rond Batman. Centraal stond een oudere Bruce Wayne die Terry McGinnis opleidde als de nieuwe Batman end at deed in een futuristische versie van Gotham City. Die rol zou Keaton zomaar op zich kunnen nemen als zijn Bruce Wayne echt als mentorfiguur moet optreden.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Nature

Avatar

Lijkt me sowieso tof een Batman Beyond film, weer is wat anders.
Moet wel een goed verhaal hebben natuurlijk.

adofmirosch

Avatar

Ik hoop dat hier een film van komt!

Artificialis

Avatar

Een zeer leuke animatieserie. Michael Keaton in de rol van de oudere Batman met een nieuwkomer als opvolger zou zeker interessant kunnen zijn. Het futuristische pak biedt leuke mogelijkheden.

Maar Robert Pattinson is eigenlijk alweer te oud. Dus dan hebben ze weer een nieuwe Batman nodig. Het DCEU is één grote onsamenhangende rommel geworden.

Civilian Supreme

Avatar

Hier even een gigantische spoiler!!!!!
Jammer dat Nicholsons Joker doodging in de 1e. Zou hem ook graag terugzien.

GreenHornet

Avatar

Pats Batman had nooit gemaakt moeten worden

ThysRomani

Avatar

@Civilian Supreme: Neeeee, is dit echt bevestigd? Had hij niet gewoon een kapotte rug of iets dergelijks? Tuurlijk, het was een redelijke val, maar desalniettemin!

don lukas

Avatar

Mag deze please please please dan door Tim Burton geregisseerd worden? Please.
En Beetlejuice mag ook gebeuren als je het mij vraagt.

Maac

Avatar

Heel tof!

NieuwsFilm

meest populair