'Batman Beyond'-film met Michael Keaton mogelijk op komst

'Batman Beyond'-film met Michael Keaton mogelijk op komst

Michael Keaton komt mogelijk voor in heel wat DCEU-films.

Het gerucht gaat dat Warner Bros. nu actief werkt aan een live-action Batman Beyond-film. Daarin zou Michael Keatons Bruce Wayne een belangrijke rol krijgen.

Onlangs bleek al dat Michael Keaton in gesprek was met Warner Bros. om terug te keren als Bruce Wayne. Hij zou dan in The Flash moeten spelen. Keatons Batman zou dienen als een soort mentorfiguur voor diverse andere helden in het DCEU, waaronder Batgirl.

Nieuw gerucht
Maar er gaat nu een nieuw gerucht rond. Nu horen we dus dat en gewerkt zou worden aan een live-action Batman Beyond-film. Het gerucht komt niet van de vakbladen, dus neem het vooral met een korrel zout. Dat gezegd hebbende, zou het zomaar ergens een kern van waarheid kunnen hebben.

Batman Beyond is een animatieserie die in de loop van 1999 debuteerde. De boel was een voortzetting van een eerdere animatieserie rond Batman. Centraal stond een oudere Bruce Wayne die Terry McGinnis opleidde als de nieuwe Batman end at deed in een futuristische versie van Gotham City. Die rol zou Keaton zomaar op zich kunnen nemen als zijn Bruce Wayne echt als mentorfiguur moet optreden.

NieuwsFilm

meest populair