Regisseur Christopher McQuarrie wilde 'Jack Reacher'-trilogie afronden met een R-rated film

Regisseur Christopher McQuarrie wilde 'Jack Reacher'-trilogie afronden met een R-rated film

Aangezien het er niet van kwam heeft hij andere plannen gemaakt.

Voordat regisseur Christopher McQuarrie en acteur Tom Cruise samenwerkten aan de Mission: Impossible-franchise, sloegen ze al eerder de handen in elkaar voor Jack Reacher. In een recent interview laat McQuarrie weten wat zijn oorspronkelijke plannen waren voor het derde deel.

De twee films, die gebaseerd zijn op de boeken van Lee Child, leenden zich eigenlijk goed tot een vervolg. McQuarrie wilde er dan ook een trilogie van maken, maar het mocht niet zo zijn. Nu deelt de regisseur wat hij van plan was met het afsluitende deel.

R-rated
''We hadden grootse plannen voor het vervolg, Tom en ik'' begint McQuarrie. ''We wilden er in navolging van Deadpool en Joker ook een R-rated-franchise van maken en meer inspelen op de brutaliteit van de boeken''.

Ondanks het feit dat de twee bekendheden opnieuw samenwerken aan een nieuwe Mission: Impossible film, willen ze graag samen nog gaan voor een ander R-rated-project: ''Onze plannen zijn nu gewijzigd. We willen aan de slag gaan aan een film met een hele andere Tom dan we gewend zijn. Hopelijk kunnen we er over niet al te lang aan beginnen. Onze R-rated Jack Reacher-plannen verbleken erbij en ik kijk echt er echt gigantisch naar uit''.

NieuwsFilm

meest populair