Algemeen

Heel veel nieuwe details 'Zack Snyder's Justice League'!!

Regisseur Snyder belooft dat de studio zich niet zal bemoeien met zijn nieuwe versie.

door Zilko Tarici om 09:32 in Algemeen
Afgelopen weekend beantwoordde regisseur Zack Snyder een hoop vragen over zijn nieuwe versie van Justice League, die volgend jaar te streamen moet zijn via HBO Max. Een hoop van zijn antwoorden zijn bijzonder interessant te noemen, en willen we jullie daarom ook niet onthouden!

Snyder gaf allereerst aan dat ze al behoorlijk ver zijn gevorderd wat betreft de visuele effecten. Hij beloofde daarbij dat het oorspronkelijke ontwerp voor Steppenwolf gebruikt zal worden (hopelijk ook beter gerealiseerd).

Andere opmerkelijke onthullingen zijn dat Kevin Costner in een cameo zal terugkeren als Jonathan Kent, we een 'Knightmare'-sequentie zullen zien met Darkseid en Superman, én dat Neerlands trots Junkie XL een nieuwe versie van de soundtrack zal componeren (Danny Elfman deed dit voor Joss Whedons versie).

Eerste trailer komt eraan!
Het grootste nieuws is echter dat ze weer waarschijnlijk een eerste teaser-trailer van Snyders versie te zien krijgen vooraf aan het grote DC FanDome evenement op 22 augustus. Snyder benadrukt ten slotte dat de film 100% volgens zijn visie wordt gemaakt en er geen compromissen met de studio zijn gesloten.

Het kost naar verluidt 20-30 miljoen dollar om Zack Snyder's Justice League af te ronden.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Dit klinkt mij wel goed in de oren. Puur de visie van de regisseur!
Die bemoeienissen van de studio zijn nu net de minpunten uit BvS.

Jkorpor030

Avatar

Ik vind het origineel een prima film. Zit hier dan ook niet echt op te wachten. Ik zal hem ongetwijfeld te zien krijgen ivm mijn vriend, die er wél naar uit kijkt.

STYD

Avatar

Kan niet wachten, zou eigenlijk de standaard moeten worden, dat studios zich niet moeten bemoeien met de visie van degene die zij aanstellen als regisseur/director.

NieuwsFilm

meest populair