Algemeen

'Star Wars Jedi: Fallen Order' vult gaten tussen 'Rogue One' en 'Revenge of the Sith'

De game biedt meer informatie over het Star Wars-universum.

door Jim Pedd om 08:00 in Algemeen
De game Star Wars Jedi: Fallen Order vult bepaalde gaten tussen de films Rogue One: A Star Wars Story en Star Wars: Revenge of the Sith. In dit artikel vertellen we je hoe dat dan gebeurt.

In Rogue One, dat volgt op Revenge of the Sith, zien we een stel Rebellen de bouwplannen van de Death Star stelen. Een van de hoofdpersonen is Saw Gerrera, een keiharde vent die alles doet om het Keizerrijk te bestrijden. Jedi: Fallen Order vult was gaten in rond Gerrera.

Boos Keizerrijk
In de game is Gerrera een jongere man dan de versie die we in Rogue One ontmoeten. Hij heeft in die film grijs haar en ademt met speciale apparatuur. In de game is hij absoluut nog niet heel oud en nog een behoorlijk kwiek man. Hij helpt hoofdpersoon Cal Kestis een Wookie te ontmoeten, die de speller vervolgens aan Tarfful koppelt.

TarffulS is een Wookie-kapitein die we ontmoetten in Revenge of the Sith en samen met Master Yoda vocht tegen de robots. Hij hielp Yoda van de planeet te ontsnappen toen Order 66 gegeven werd en helpt in de game de Jedi weer. Hij helpt Cal Kestis op Kashyyyk om de geheime Jedi-holocron te vinden met informatie over kinderen die de Force kunnen gebruiken.

Daarmee zijn er dus twee personages in de game die gaten helpen vullen.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

leidenaar

Avatar

Spel nooit gespeeld maar heb wel op youtube reacties bekeken van mensen bij het Vader moment. Leuk om te zien.

NieuwsFilm

meest populair