Charlize Theron reageert verslagen op haar vervanging in 'Furiosa'

Charlize Theron reageert verslagen op haar vervanging in 'Furiosa'

De Oscarwinnares steekt haar teleurstelling niet onder stoelen of banken.

In het tijdperk waar de de-aging techniek in opmars lijkt, gaat George Miller old school met zijn vervolg op Mad Max: Fury Road. Deze gaat draaien rondom Furiosa, het personage dat eerder vertolkt werd door Charlize Theron. Echter is Theron zo goed als exit en zoekt Miller naar een jongere actrice om Furiosa als twintiger te spelen.

In een interview met THE HOLLYWOOD REPORTER voor The Old Guard onthulde Theron dat ze het feit dat de nieuwe film haar personage zal hercasten betreurt en noemt het 'een bittere pil om te slikken':

"Luister, ik respecteer George volledig. Hij is een meester en ik wens hem niets dan het beste, maar het is wel een beetje hartverscheurend. Ik hou echt van Furiosa en ben zo dankbaar dat ik een kleine rol heb gespeeld in het creëren van haar. Ze zal voor altijd iemand zijn waar ik met veel plezier aan terugdenk. En als George het gevoel heeft dat hij het op deze manier verder moet doen, dan vertrouw ik hem ook op die manier".

Achtergrondverhaal
Furiosa is een vrouw van actie en eentje die gelooft dat haar pad om te overleven kan worden bereikt als ze de woestijn bereikt, terug naar haar vaderland. Een prequel zou dus haar leven in die zogenaamde Green Place kunnen laten zien, voordat ze voor Immortan Joe ging werken. Naar verluid heeft Miller als favoriet Anya Taylor-Joy in zijn gedachten.

NieuwsFilm

meest populair