Algemeen

Charlize Theron reageert verslagen op haar vervanging in 'Furiosa'

De Oscarwinnares steekt haar teleurstelling niet onder stoelen of banken.

door Arjen Rooseboom om 08:20 in Algemeen
In het tijdperk waar de de-aging techniek in opmars lijkt, gaat George Miller old school met zijn vervolg op Mad Max: Fury Road. Deze gaat draaien rondom Furiosa, het personage dat eerder vertolkt werd door Charlize Theron. Echter is Theron zo goed als exit en zoekt Miller naar een jongere actrice om Furiosa als twintiger te spelen.

In een interview met THE HOLLYWOOD REPORTER voor The Old Guard onthulde Theron dat ze het feit dat de nieuwe film haar personage zal hercasten betreurt en noemt het 'een bittere pil om te slikken':

"Luister, ik respecteer George volledig. Hij is een meester en ik wens hem niets dan het beste, maar het is wel een beetje hartverscheurend. Ik hou echt van Furiosa en ben zo dankbaar dat ik een kleine rol heb gespeeld in het creëren van haar. Ze zal voor altijd iemand zijn waar ik met veel plezier aan terugdenk. En als George het gevoel heeft dat hij het op deze manier verder moet doen, dan vertrouw ik hem ook op die manier".

Achtergrondverhaal
Furiosa is een vrouw van actie en eentje die gelooft dat haar pad om te overleven kan worden bereikt als ze de woestijn bereikt, terug naar haar vaderland. Een prequel zou dus haar leven in die zogenaamde Green Place kunnen laten zien, voordat ze voor Immortan Joe ging werken. Naar verluid heeft Miller als favoriet Anya Taylor-Joy in zijn gedachten.

22 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

ze is oud aan het worden

Master Of Films

Avatar

Charlize Theron wordt volgende maand 45 jaar. Nog steeds ziet de Zuid-Afrikaanse ex-model er prachtig uit. Charlize acteert al sinds 1995. Imho is Charlize een powerhouse. De de-aging techniek is vooral goed ontwikkeld bij Marvel, mede dankzij het bedrijf Lola Visual Effects.

Zonde, heel erg zonde. Smiley face

Ook erg zonde dat Mel nooit(!) meer terug komt als de enige echte Mad Max. Mel mag in zijn privé dan antisemitisch zijn, maar als acteur (zijn baan) is hij nog steeds top notch.

PRIME

Avatar

De-aging is nog steeds niet echt de way-to-go.

donniebrasco

Avatar

Scheelt dus veel geld! Maar laat sowieso maar waaien, Fury road had al niet veel meer met Mad max van doen. En dit al helemaal niet meer ......

Pascal08

Avatar

@MOF, mooi man al die stempels.

Master Of Films

Avatar

Nou zeker Pascal08, jij valse stiekeme.... Smiley face

Pascal08

Avatar

@MOF dat valse stiekeme laat ik aan jou en Tom over.

Pascal08

Avatar

@MOF, omdat ik jouw woorden tegen je gebruik? Smiley face volgens mij toon je met deze reactie nu aan dat jij butthurt was na mijn reactie op jou.
#faal :’D

Xenolicker

Avatar

Misschien is ze ook wel bang voor haar eigen werkgelegenheid; wanneer ze nu een goeie, jonge 'Charlize Theron' vinden is de kans groot dat deze daarna ook gevraagd gaat worden voor rollen die anders naar Theron zouden gaan...?

PRIME

Avatar

^
Vast niet.

Master Of Films

Avatar

Pascal08 "@MOF, omdat ik jouw woorden tegen je gebruik?"
Mijn woorden? Waar heb ik die woorden nou eens eerder gelezen....Lees eens je eigen reactie van Tom Cruise in het Tron Legacy vervolg maar eens na. Smiley face

Pascal08 "volgens mij toon je met deze reactie nu aan dat jij butthurt was na mijn reactie op jou."
En volgens mij toon je dat je 11 jaar oud of je bent een te simpele ziel waarvan je de betekenis van butthurt compleet is ontgaan.
Mooi offensief trouwens. De bal zogenaamd terugkaatsten. Dan doen kinderen namelijk ook. Die wijzen constant vingers naar elkaar toe. Hiermee is het duidelijk je niet in staat bent om een volwassen discussie aan te gaan. Tenslotte reageer je ook niet on-topic (geld dus ook voor de Tron Legacy), laat staan dat je respect hebt voor je mede-gebruiker.

Pascal08 "#faal :’D"

Tja als dat wilt gaan geloven. Be my guest noob. Ik gun je het van harte.
Verklaar je maar als winnaar. Daar heb ik als volwassen geen probleem mee.
Ga lekker verder met je onzin off topic gespuis op Filmtotaal. Alsof we niet genoeg kleuter trollen hebben op Filmtotaal.

Master Of Films

Avatar

PRIME "De-aging is nog steeds niet echt de way-to-go."
Techniek niet goed genoeg of wat anders?

Artificialis

Avatar

Vrouwen boven de 40 worden behandeld als oud vlees. Een beetje jammer, want Anya Taylor-Joy komt over als de zoveelste hersenloze bimbo die niet haar eigen film kan dragen. Bij Charlize Theron heb ik dit vertrouwen wel.

PRIME

Avatar

@MOF

Ik vind het voor een korte scene best OK, zoals bijv. in Rogue One. Maar om een acteur of actrice volledig in de-aging te stoppen, vind ik gewoon onnatuurlijk.
Ik heb ook nog stééds The Irishman niet gekeken, mede omdat ik die de-aging niet goed trek van DeNiro.

Pascal08

Avatar

@MOF, dus je was al butthurt bij Tom Cruise LOOOOOOL
#faalhaas

Master Of Films

Avatar

@Pascal08.
Waarvan akte. Smiley face

Voor de rest laat ik het hierbij, aangezien dat de meest verstandige beslissing is. Ik zit anders mijn tijd te verdoen aan iemand die nog steeds met Duplo zit te spelen, en wiens woordenschat niet verder komt dan een hashtag faalhaas. Verf zien drogen is vele malen interessanter aan het worden dan hier nog meer aandacht te geven.

Succes verder met allerlei diatribe pogingen om mij en mijn grote vriend Tom Cruise te kunnen "beledigen". Smiley face Voorlopig zit dat er nog niet in, maar het leespubliek zal vast van je schoolplein niveau kunnen genieten. Smiley face

P.s. doe de groeten aan je matie Johan Smiley face

Terug naar on-topic.

PRIME "Ik heb ook nog stééds The Irishman niet gekeken, mede omdat ik die de-aging niet goed trek van DeNiro."
Specifiek over The Irishman en het gebruik van de-aging.

Dat DeNiro een jongere CGI kop heeft gekregen is nog niet eens het topje van de ijsberg. Zijn bewegingen c.q. sommige handelingen gingen toch stroefer dan wat je zou verwachten. Geld dus ook Al Pacino. In dat opzicht vind ik idd wel onnatuurlijker, met name in sommige wide shots was dat goed te zien.

Pascal08

Avatar

@MOF, jij bent hier degene die mij vals en stiekem noemde nadat ik je favo acteurtje daar voor uitmaakte ???? en daarna een hele waslijst over hoe volwassen jij wel niet bent en hoe klein ik ben hahahaha en in andere topics nog doorgaan over mij LOL Met je Tom Cruise collectie en je kattengejank ????

Fluffer

Avatar

Kan me niet schelen wie de rol op zich neemt , als dat vervolg er maar komt en liefst zo snel mogelijk .

Sunspot

Avatar

Zeg ik al die tijd al, snap dan ook niet dat het zo goedgekeurd werd hier.

Sowieso totaal geen reden om nu al een prequel te maken!

Was net begonnen in Fury Road, ze was het beste van de film, het einde van de film, zo open, vervolg!

Waarom deze zooi nu opeens pfff.

Ik hoef de film in ieder geval niet te zien, ga er geen moeite voor doen, ik wil juist Theron zien

centr1no

Avatar

Master Of Films "Techniek niet goed genoeg of wat anders?"
Om dit goed te doen is er behoorlijk veel extra werk, extra tijd en nabewerking nodig. En dus veel geld. Voor iedere scene moet o.a. de belichting en camerastandpunten in kaart worden gebracht om later de belichting voor de cgi 100% correct te krijgen. Ieder frame/beeldje heeft controle en nabewerking nodig.
Als het er ergens ook maar een tiende van een seconde naast zit valt dat onmiddellijk op.

Oscar00

Avatar

Degene die dit getuigenis vandaag leest, zou het met mij en mijn familie moeten vieren omdat het voor sommige mensen allemaal als een grap begon en anderen zeiden dat het onmogelijk was. Mijn naam is Oscar Meijer en ik kom uit Amsterdam, Nederland, maar ik verhuis met mijn vrouw naar Chicago US. Ik ben gelukkig getrouwd met twee kinderen en een lieve vrouw. Er gebeurde iets vreselijks met mijn familie, toen ik mijn baan verloor en mijn vrouw mijn huis verliet omdat ik niet goed voor mezelf en de gezinsbehoeften kon zorgen. van haar en mijn kinderen op dat moment. Ik slaagde er negen jaar in, geen vrouw om me te steunen om goed voor de kinderen te zorgen. ik probeer een testbericht naar mijn vrouw te sturen, maar ze blokkeert me om met haar te praten ik probeer met haar vriend en haar familieleden te praten, maar weet nog steeds dat iemand me kan helpen en ik heb later een aanvraag ingediend bij zoveel bedrijven, maar toch deden ze dat bel me niet, totdat er een trouwe dag kwam die ik nooit in mijn leven zal vergeten toen ik een oude vriend van mij ontmoette aan wie ik al mijn moeilijkheden uitlegde en hij vertelde me over een geweldige man die hem helpt een goede baan te vinden in een grote bedrijf en hij vertelde me dat het een betoverende caster is, maar ik ben een persoon die nooit in magie gelooft, maar ik besloot hem een ​​kans te geven en Drigbinovia instrueerde me en liet me zien wat ik moest doen in deze drie dagen lunch de spreuk. ik volg alles de instructies en doe wat hij me vroeg om het goed te doen. Drigbinovia zorg ervoor dat alles goed ging en mijn vrouw zou me weer zien na Drigbonovia geweldig werk. Mijn vrouw belde me met een onbekend nummer en verontschuldigde zich en ze vertelde me dat ze mij en onze kinderen en mijn vrouw echt naar huis zou missen. En na twee dagen belde een bedrijf dat ik heb ingediend met mijn waarderingsbrief, nu ben ik de manager van paragon bedrijf in de VS Ik adviseer u als u problemen heeft, stuur een bericht naar deze e-mail: doctorigbinovia93@gmail.com of WhatsApp / Viber hem op +2348144480786 en u krijgt het beste resultaat. Neem dingen als vanzelfsprekend aan en het wordt van je afgenomen. Ik wens je het beste.

NieuwsFilm

meest populair