Jamie Foxx: "Kanye West wordt écht niet de volgende president"

Jamie Foxx: "Kanye West wordt écht niet de volgende president"

De rapper liet een paar dagen geleden weten interesse te hebben in The Oval Office.

Het is nog verre zeker of het daadwerkelijk gaat gebeuren, maar de wereldberoemde zanger/rapper Kanye West liet weten in november voor het Amerikaanse presidentschap te willen gaan. Hier kwamen meerdere gemengde reacties op, maar Jamie Foxx is zeker geen fan van het idee.

NBA-ster Stephen Jackson reageerde er al eerder op, met de onderstaande tweet. Ook hij ziet Kanye absoluut niet als de volgende President. Jackson liet eveneens weten dat Kanye goed bevriend is met Trump en het dus niet voor veel verandering of verbetering zou zorgen.



Foxx's reactie
Niet lang daarna reageerde Foxx op Jackson's tweet. Hij is het zo te zien meer dan eens met Jackson, aangezien hij het volgende schreef: ''Het moet g*dverd*mme eens afgelopen zijn! Ik heb geen tijd voor al deze onzin!''

Kanye's tweet
De 43-jarige Kanye deelde namelijk een paar dagen geleden de onderstaande tweet en liet weten ook mee te dingen naar het presidentschap. Ondanks het feit dat velen het totaal niet zien zitten, werd zijn tweet wel binnen de kortste keren meer dan een miljoen keer 'geliked'.



NieuwsFilm

meest populair