Netflix

3 supertoffe actiefilms die nu gewoon op Netflix staan

Zin in een actiefilm vanavond? Dit zijn onze suggesties!

door Jeffrey Kouters om 13:41 in Netflix
Netflix heeft veel actiefilms in zijn catalogus staan. Toevallig zin om een actiefilm te kijken vanavond? Dit zijn onze drie aanraders, die je dus allemaal op Netflix vindt, voor vandaag!

Extraction (2020)
Regie: Sam Hargrave | Cast: Chris Hemsworth, Rudhraksh Jaiswal, Randeep Hooda, e.a.
Huurmoordenaar Tyler Rake wordt samen met zijn team ingehuurd om de tienerzoon van een machtige Indiase drugsbaas te bevrijden uit de klauwen van een concurrent uit Bangladesh. In hoofdstad Dhaka belandt Rake in de levensgevaarlijke onderwereld en zoekt hij ondertussen zelf naar verlossing.

Bad Boys (1995)
Regie: Michael Bay | Cast: Will Smith, Martin Lawrence, Téa Leoni, e.a.
Vrijgezel Mike Lowrey en vader-van-drie-kinderen Marcus Burnett werken allebei als undercoveragent. Wanneer een beruchte Franse crimineel een lading heroïne terugsteelt van de politie en bewijsmateriaal meeneemt, krijgen de twee drie dagen de tijd om de zaak op te lossen. Door de situatie worden ze gedwongen om van identiteit te wisselen.

Mission: Impossible - Fallout (2018)
Regie: Christopher McQuarrie | Cast: Tom Cruise, Henry Cavill, Ving Rhames, e.a.
Geheim agent Ethan Hunt en zijn team worden na een mislukte missie gedwongen om samen te werken met de CIA. In een race tegen de klok moeten de agenten een terroristische organisatie, die met nucleaire wapens een nieuwe wereldorde wil creëren, zien te stoppen voordat het te laat is.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

3 supertoffe actiefilms die nu gewoon op Netflix staan
Niet echt een sectie om een Netflix Original (Extraction) aan toe te voegen lijkt me. Natuurlijk staat ie 'nu gewoon' op Netflix.

Nature

Avatar

De films staan er ook al een aardig tijdje op.

Fluffer

Avatar

Niks nieuws te melden dus..

Rob

Avatar

Niet kneitertof?

NieuwsFilm

meest populair