Algemeen

'Marvel Studios moet het rustig aan doen met Wolverine'

Wat Joe Russo betreft, gebeurt dit voorlopig niet zomaar.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Sinds Disney filmstudio Fox overnam, is het speculeren geblazen over de plannen van Marvel Studios met de X-Men. Zo zal Hugh Jackman uiteindelijk vervangen worden door iemand anders die de rol van Logan, ofwel Wolverine, op zich gaat nemen.

Maar wat regisseur Joe Russo betreft, moet Marvel daar voorlopig nog mee wachten. Marvel moet het echt heel rustig aan doen. Wat Jackman in al die jaren heeft neergezet als Logan, is zo uniek dat je dat niet zomaar even herhaalt met een andere acteur.

Rustig aan doen
"Wolverine is altijd al een van mijn favoriete personages geweest," begon Russo tegenover ComicBookMovie. "Incredible Hulk #181 was een van de eerste comics die ik verzamelde en ook meteen de eerste keer dat Wolverine verscheen. Hugh Jackman heeft echt ongelofelijk werk verricht met het personage en ik denk dat ze het rustig aan moeten doen voordat iemand anders het probeert."

Het lijkt erop dat Marvel Studios iets soortgelijks van plan is. Naar het schijnt komen de eerste X-Men pas in de loop van 2022 of zelfs pas later naar het Marvel Cinematic Universe.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Respect!

En Hugh kan altijd nog de fakkel overdragen in toekomstige film

RoberPaulsen

Avatar

Dit artikel is al geschreven op deze website toch?

NieuwsFilm

meest populair