Algemeen

'Jurassic World: Dominion' bijna klaar met alle dino-actie

De opnames werkten heel goed.

door Jim Pedd om 08:00 in Algemeen
De opnames van Jurassic World: Dominion worden bijna hervat. Regisseur Colin Trevorrow vertelt aan Empire Magazine hoe het ervoor stond toen het coronavirus toesloeg en de boel stil kwam te liggen.

Trevorrow heeft de vier maanden dat hij thuis moest zitten gebruikt om samen met zijn team alvast zoveel mogelijk visuele effecten af te maken. "Voor velen van ons was Dominion toch al de grootste creatieve uitdaging van ons leven, nog voor de lockdown," aldus Trevorrow. "Het opnameschema bleek uiteindelijk heel erg in ons voordeel te werken. De eerste vier weken dat we bezig waren, waren vooral gericht op scènes met dinosaurussen erin. Dus daardoor konden we alvast vooruit werken met de VFX en wat nieuwere elementen, zonder de druk van een deadline."

Veel maatregelen
Er zijn heel wat maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat cast en crew veilig zijn. Daar heeft Trevorrow alle vertrouwen in. "Ik geloof echt dat onze maatregelen ons veilig zullen houden. Het moeilijkste van alles zal zijn om een creatieve omgeving te bouwen met alle voorzorgsmaatregelen. Zodra de camera's rollen, moeten we onze wereld vergeten en in die van de film gaan leven. En dat zal mogelijk wat oefening vergen."

Maar hij weet wel dat het vermoedelijk ng heel goed zal gaan. "Het raakt mij echt heel erg om te zien hoe iedereen elkaar steunt. We kijken er allemaal echt naar uit om weer aan het werk te mogen. Dit is wat wij doen en we hebben er allemaal zin in om weer aan de slag te gaan."

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

omniesbonsai

Avatar

Het .is geen killervirus
Niet meer dan een griep
Wat worden we misleid
Er zijn mensen die wakker zijn,en mensen die alles aannemen wat hun overheid en. Media zegt
Tegen die mensen zeg ik wakker worden en snel
Onze vrijheid is in het geding
Je wilt toch geen slaaf worden voor iemand anders zijn agenda

Jkorpor030

Avatar

Covid19 is een politiek dingetje gemaakt helaas. Zo willen ze zich voor doen als de redders en stemmen winnen. Helaas moeten opnames en onze levens daar voor worden stil gelegd. Door een griep virus. Dus maak die films maar weer af. Betaal al maanden voor mijn inkomsten pasje en wil nu toch wel weer eens goeie films zien in de bios. Mis het zo!

Master Of Films

Avatar

omniesbonsai "Het .is geen killervirus
Niet meer dan een griep"
Alleen is het geen griep. Dus de vergelijking erbij halen slaat als een tang op een varken. Ja, hun overeenkomst is dat ze voornamelijk de luchtwegen aantasten.

Nogmaals Influenza (de griep) is een andere virusstam dan SARS-CoV-2.
Je gaat toch ook niet beweren dat een tijger hetzelfde is als een huiskat.

Als je mensen zo graag gaan wilt overtuigen van je gelijk, moet je niet dom overkomen.

omniesbonsai "Er zijn mensen die wakker zijn,en mensen die alles aannemen wat hun overheid en. Media zegt"
Er zijn ook mensen die denken dat ze wakker zijn, maar hebben eigenlijk aanstellerige waandenkbeelden.

omniesbonsai "Onze vrijheid is in het geding"

Oh merk jij, sinds de coronacrisis dat er geen mogelijkheid meer is om te gaan kiezen en het eigen leven in te richten? Hebben we sinds de coronacrisis geen vrijheid van godsdienst, geen vrijheid van meningsuiting en geen vrijheid van de pers meer. Nou wat rotland leven we in toch, met een slechte overheid en diens agenda. Snel naar Noord-Korea of naar China gaan verhuizen, dan proef je de werkelijke vrijheid met agendaloze overheden. Smiley face

omniesbonsai "Je wilt toch geen slaaf worden voor iemand anders zijn agenda"
Maar dan kan je ook niet profiteren van onze consumptiemaatschappij. Smiley face

Goku32

Avatar

Klopt helemaal ommiesbonsia, griep is een veel ergere virus dan corona. Mensen worden gek gemaakt door de media al het hele leven is dat zo

Master Of Films

Avatar

Jkorpor030 "Covid19 is een politiek dingetje gemaakt helaas. Zo willen ze zich voor doen als de redders en stemmen winnen. Helaas moeten opnames en onze levens daar voor worden stil gelegd. Door een griep virus. Dus maak die films maar weer af. Betaal al maanden voor mijn inkomsten pasje en wil nu toch wel weer eens goeie films zien in de bios. Mis het zo!"
Goed zo. Blijf vooral lekker in je eigen bubbel leven. Tenslotte draait de wereld om jezelf.

Peace

Avatar

Ik ben eens met de meeste reacties hier. De media en de politiek blazen heel de boel op. Als ze in het begin snel en correct gehandeld hadden was het veel minder ernstig geweest.

Civilian Supreme

Avatar

Achteraf weer makkelijk praten allemaal.
Ook hier had het zonder al die maatregelen veel erger kunnen zijn, en voor de zoveelste keer, de prioriteit lag er om de ziekenhuizen te ontlasten omdat zij het simpelweg niet aankonden.
Was anders helemaal fout gelopen.
Daarbij praten de mensen die iemand met het virus van dichtbij hebben meegemaakt of het zelf hebben gehad wel anders.
Maar ja, dit is dat pure egoïsme waar velen aan lijden, als ik maar kan doen wat IK graag wil. F@#k de rest!

Enige fout die er is gemaakt is dat ze de boel sneller hadden moeten dichtgooien qua reizen. Deze fout maken ze nu eigenlijk weer, met de vakantie gaat iedereen zich weer lekker verspreiden waardoor er bij thuiskomst wel weer een flinke opleving zal komen.
Misschien even een jaartje niet op vakantie is toch geen ramp? En anders in eigen land, zo hou je het beperkt en steun je de Nederlandse economie.

Monojaxx

Avatar

Wat een simpele zielen zitten er hier, my god...zet nog even een YT videootje op van Jensen.

omniesbonsai

Avatar

Heel verstandig om naar jensen te kijken

NieuwsFilm

meest populair