'Jurassic World: Dominion' bijna klaar met alle dino-actie

'Jurassic World: Dominion' bijna klaar met alle dino-actie

De opnames werkten heel goed.

De opnames van Jurassic World: Dominion worden bijna hervat. Regisseur Colin Trevorrow vertelt aan Empire Magazine hoe het ervoor stond toen het coronavirus toesloeg en de boel stil kwam te liggen.

Trevorrow heeft de vier maanden dat hij thuis moest zitten gebruikt om samen met zijn team alvast zoveel mogelijk visuele effecten af te maken. "Voor velen van ons was Dominion toch al de grootste creatieve uitdaging van ons leven, nog voor de lockdown," aldus Trevorrow. "Het opnameschema bleek uiteindelijk heel erg in ons voordeel te werken. De eerste vier weken dat we bezig waren, waren vooral gericht op scènes met dinosaurussen erin. Dus daardoor konden we alvast vooruit werken met de VFX en wat nieuwere elementen, zonder de druk van een deadline."

Veel maatregelen
Er zijn heel wat maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat cast en crew veilig zijn. Daar heeft Trevorrow alle vertrouwen in. "Ik geloof echt dat onze maatregelen ons veilig zullen houden. Het moeilijkste van alles zal zijn om een creatieve omgeving te bouwen met alle voorzorgsmaatregelen. Zodra de camera's rollen, moeten we onze wereld vergeten en in die van de film gaan leven. En dat zal mogelijk wat oefening vergen."

Maar hij weet wel dat het vermoedelijk ng heel goed zal gaan. "Het raakt mij echt heel erg om te zien hoe iedereen elkaar steunt. We kijken er allemaal echt naar uit om weer aan het werk te mogen. Dit is wat wij doen en we hebben er allemaal zin in om weer aan de slag te gaan."

NieuwsFilm

meest populair