Algemeen

Eerste trailer van Disney+ Original 'The One and Only Ivan'!

Met Bryan Cranston en Angelina Jolie

door Niels van Arkel om 17:22 in Algemeen
Door een noodgedwongen wisseling in het bioscoopschema van de Walt Disney Company is The One and Only Ivan "verbannen" naar Disney+. De eerste trailer is vandaag verschenen.Supersterren
Het is Disney gelukt om voor deze film een gigantische hoeveelheid supersterren binnen te hengelen, zoals ook te zien is in onderstaande poster.

Bryan Cranston heeft een belangrijke live-action rol, maar de meeste sterren spreken een stem in. Zo vertolkt Sam Rockwell de hoofdrol: een 27-jarige zilverrug gorilla die in een winkelcentrum woont.
Ivan de Gorilla woont daar samen met Bob de hond (gespeeld door Danny deVito) en olifant Stella (gespeeld door Angelina Jolie). Er zijn ook rollen weggelegd voor Helen Mirren, Chaka Khan en Brooklyn Prince.

The One and Only Ivan komt op 14 augustus naar Disney+. Of dat ook voor Disney+ Nederland geldt, is (uiteraard) niet bekend.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Artificialis

Avatar

De clichématige Disney-formule druipt van het scherm af. Misschien leuk als kinderboek, maar om er meteen weer een hele film van te maken..

NieuwsFilm

meest populair