Gave foto 'Monster Hunter' toont Milla Jovovich in actie

Gave foto 'Monster Hunter' toont Milla Jovovich in actie

De dame neemt het keihard op tegen een monster.

We hebben het al een tijdje moeten doen zonder nieuwe promomateriaal voor Monster Hunter. In de knotsgekke gameverfilming speelt actrice Milla Jovovich de rol van Natalie Artemis, een personage dat specifiek voor de film bedacht is.

"Ik schreef de rol van Artemis voor Milla als de avatar voor de speler, zodat ze een echt personage met wie je mee zou kunnen leven zou zijn, die dan ook helemaal nieuw zou zijn in de wereld van Monster Hunter," legde regisseur Paul W.S. Anderson uit. "Hoewel Milla's personage niet specifiek in de game zit, kiest ze wel hetzelfde harnas en de wapens die ze in de game gebruikt. Dus er zitten aspecten aan haar personage uit de games, die passen in de film."

Wildspire Waste
In de film is Artemis de leider van een team van Army Rangers die naar een locatie reizen die bekend staat als de Wildspire Waste. Daar moeten ze haar collega's redden van (je raadt het al) monsters.

Bekijk de afbeelding
Achter onze wereld schuilt er nog eentje, een wereld vol gevaarlijke en machtige monsters die over hun domein heersen met dodelijke woede. Als Lt. Artemis en haar loyale soldaten van onze wereld terecht komen in deze nieuwe wereld, krijgt deze normaal stoïcijnse luitenant de schrik van haar leven. In haar wanhopige strijd om te overleven tegen enorme vijanden met ongelofelijke krachten en niet te stoppen aanvallen, moet Artemis samenwerken met een mysterieuze man die de weg terug gevonden heeft.

Volgend jaar in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair