Tom Holland terug in Duitsland voor opnames 'Uncharted'!

De Britse acteur moest eerst wel even een coronatest doorstaan.

Tom Holland is terug in Berlijn, Duitsland voor de opnames van de langverwachte gameverfilming Uncharted, waarin hij de hoofdrol van Nathan Drake speelt. Dat heeft hij via zijn Instagram Story laten weten.

De opnames van Uncharted kunnen eindelijk weer worden hervat. In april moesten deze nog noodgedwongen na één draaidag worden stilgelegd vanwege de ontwikkelingen rondom de corona-pandemie. Nu de situatie weer enigszins onder controle is, mogen de cast en crew - natuurlijk binnen de geldende maatregelen - weer aan de slag.

Via Instagram heeft Holland vandaag dan ook aan zijn volgers laten weten weer zijn eerste werkdag te hebben gehad. Die begon overigens niet echt prettig, want de Britse acteur moest zich wel eerst even laten testen op het coronavirus, zo laat hij zien in een filmpje.

Uncharted, geregisseerd door Ruben Fleischer (Zombieland, Venom), moet in oktober volgend jaar in de bioscopen verschijnen. Andere rollen zijn onder meer voor Mark Wahlberg, Tati Gabrielle en Antonio Banderas.

NieuwsFilm

meest populair