Neemt de regisseur van 'The Invisible Man' ook 'The Wolfman' voor zijn rekening?

Neemt de regisseur van 'The Invisible Man' ook 'The Wolfman' voor zijn rekening?

Hij heeft in ieder geval bewezen veel te kunnen bereiken met weinig.

Universal Pictures lijkt haast te willen gaan maken met hun volgende kleinschalige adaptaties van klassieke filmmonsters. Naast 'Dracula' zit ook 'The Wolfman' in een productionele stroomversnelling.

Nadat eerder bekend werd dat niemand minder dan Ryan Gosling voor de hoofdrol had getekend, wil de studio nu ook een grote naam op de regisseursstoel plaatsen en het liefst eentje die garant staat voor succes.

Nadat Blumhouse Pictures zich meldde voor de productie, is het dus niet zo heel gek dat men volgens DEADLINE Leigh Whannell op het oog heeft om het project te gaan leiden. Per slot van rekening was het dit duo die het recente The Invisible Man afleverde, welke $125 miljoen dollar aan de box-office opbracht tegenover een budget van $7 miljoen dollar.

Lycanthropy
Whannell moet ook het script gaan schrijven en gebruikt daarvoor een idee van zichzelf, maar wel geïnspireerd op de klassieker uit 1941. Naar verluid zochten hij en Gosling al geruime tijd naar een project om samen aan te werken. Details over het verhaal zijn schaars, maar het is bekend dat het naar de moderne tijd wordt gehaald en waarschijnlijk draait om een nieuwslezer op TV die besmet raakt met de weerwolvenvloek.

NieuwsFilm

meest populair