Universal heeft hun nieuwe weerwolf te pakken voor reboot 'The Wolfman'

Universal heeft hun nieuwe weerwolf te pakken voor reboot 'The Wolfman'

En het is niet wie je zou verwachten.

Met een ambitie die al mislukte voordat het goed en wel begonnen was, liet Universal vrij snel hun Dark Universe los, maar gelukkig niet de klassieke horrormonsters waar ze al jaren patent op hebben.

In plaats daarvan gaan ze vol voor op zichzelf staande films zonder onderling verbonden universum. Poging één (The Invisible Man) was direct een schot in de roos, o.a. 4 sterren van de FT-recensent.

Ryan Gosling
VARIETY meldt nu dat één van de eerstvolgende projecten zal draaien om The Wolfman met in de hoofdrol... Ryan Gosling. Opmerkelijk, omdat laatstgenoemde bekend staat om zijn kritische keuze voor rollen.

Oorspronkelijk zou hij de film ook gaan regisseren, maar daar ziet hij na meerdere gesprekken toch vanaf. Net als het recente The Invisible Man zal het verhaal verschuiven van de 19e eeuw naar de moderne tijd.

Toen in 2010
De eerste rebootpoging van het origineel uit 1941 was de versie van Joe Johnston met Benicio Del Toro, Anthony Hopkins en Emily Blunt. Dat was op alle fronten niet echt een succes. Geven jullie deze een kans?

NieuwsFilm

meest populair