Marvel-acteur wordt Kapitein Haak in Disney's live-action 'Peter Pan & Wendy'

Wordt het net zo'n miljardenkraker als Alice In Wonderland, Jungle Book, Beauty And The Beast, Aladdin en The Lion King?

Studio Disney krijgt steeds meer en meer de smaak te pakken om animatieklassiekers te hervertellen in een succesvolle live-action verfilming. Hun volgende titel wordt Peter Pan & Wendy.

Regisseur David Lowery staat achter de camera, jonge hoofdrolspelers Alexander Molony (Peter) en Ever Anderson (Wendy) waren bekend en Margot Robbie is in onderhandeling voor de rol van Tinkerbell.

Momenteel vinden de laatste gesprekken plaats met acteur Jude Law om in de huid van de beruchte piraat Captain Hook te kruipen. Law is geen onbekende, want na Captain Marvel hoorde hij al bij de Disneyfamilie.

Vertolker #4
Als hij eenmaal getekend heeft, treedt hij in een mooi rijtje voetsporen. De meest geliefde (en volgens velen onovertroffen) vertolking is nog steeds die van Dustin Hoffman in Steven Spielbergs Hook uit 1991.

Jason Isaacs deed het ook zeker niet onverdienstelijk in Peter Pan uit 2003. Alleen Garrett Hedlund gleed uit met zijn jonge, avontuurlijke pre-piraat versie van Hook in het geflopte Pan uit 2015. Afwachten maar weer!

NieuwsFilm

meest populair