Celebrity

Marvel-acteur adviseerde Johnny Depp: "Steek Amber Heard in de fik of verzuip haar"

De Britse acteur is in de verlegenheid gebracht door behoorlijk foute sms'jes die zijn opgedoken.

door FilmTotaal om 14:46 in Celebrity
De Britse acteur Paul Bettany is zeer in verlegenheid gebracht door sms'jes die gisteren in rechtbank werden besproken in de smaadzaak die Johnny Depp tegen The Sun heeft aangespannen. Bettany adviseerde Depp daarin onder meer om zijn ex Amber Heard te 'verdrinken'.

Deze week is de rechtszaak van Johnny Depp tegen The Sun begonnen. De acteur klaagde die Britse tabloid aan vanwege een artikel over zijn scheiding met Amber Heard waarin hij werd neergezet als een 'vrouwenmishandelaar'. Depp pikte dat niet en eist daarom nu een forse schadevergoeding van de krant.

Gisteren werd Depp ondervraagd door de advocaat van The Sun. Toen kwamen onder meer de sms-berichten die Depp uitwisselde met zijn goede vriend Paul Bettany, die de rol van Vision speelt in de Marvel-reeks, aan de orde. In die sms'jes maakten beide heren nogal ongepaste opmerkingen en grappen over Heard.

Zo 'grapten' Bettany en Depp onder meer dat ze Heard moesten 'verbranden' of 'onderwerpen aan een verdrinkingstest' om te ze zien of ze een 'heks' is. In de rechtbank verklaarde Depp de berichten achteraf ook ongepast en respectloos te vinden tegenover zijn ex-vrouw. Het proces zal naar verwachting nog twee weken in beslag nemen.

NieuwsFilm

meest populair