Algemeen

'Endgame'-regisseur geeft Marvel opmerkelijk advies: "Breng Wolverine voorlopig niet naar het MCU!"

Joe Russo denkt dat fans nog te gehecht zijn aan Hugh Jackman.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Algemeen
Hoewel de meeste Marvel-fans niet kunnen wachten om Wolverine in het Marvel Cinematic Universe te zien, denkt Avengers: Endgame-regisseur Joe Russo dat de studio zich er goed aan doet om het personage voorlopig niet te gebruiken. Russo's enigszins opmerkelijke advies heeft alles te maken met Hugh Jackman.

Joe Russo, die samen met zijn broer Anthony de grootste Marvel-films tot op heden regisseerde, hoopt dat producent Kevin Feige wacht met de introductie van Wolverine in het MCU nu de studio na de overname van Fox de filmrechten van de populaire mutant weer in handen heeft.

"Wolverine is altijd al een van mijn favoriete personages geweest. Ik weet nog dat Incredible Hulk #181 een van de eerste stripboeken was die ik kocht en daar maakte Wolverine zijn debuut in", begint Russo.

Maar waarom wil hij de mutant met de scherpe klauwen dan voorlopig nog niet zien in het Marvel-universum? Volgens de filmmaker heeft dat alles te maken met acteur Hugh Jackman. De fans zouden nog te gehecht zijn aan Jackman, die de rol jarenlang vertolkte in de films van Fox.

"Hugh Jackman heeft de afgelopen jaren fantastisch werk geleverd als dit personage", zegt Russo. "Ik denk dat Marvel dan ook gewoon even moet wachten voordat iemand anders de rol gaat spelen", besluit hij.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Eriky

Avatar

Helemaal waar. Je moet wel van goede huizen komen om jackman als wolverine doen vergeten

NieuwsFilm

meest populair