Algemeen

Zendaya en John David Washington hebben een geheime film gemaakt

Niemand wist dat 'Malcolm & Marie' gemaakt werd, maar de film blijkt al klaar te zijn.

door Timothy van Damme om 17:43 in Algemeen
Terwijl de producties in Hollywood al maanden stil liggen, zijn er toch nog filmmakers die door kunnen werken. Zo hebben Zendaya en John David Washington een geheime film opgenomen.

Schrijver en regisseur van dienst is Sam Levinson, de man achter de populaire reeks Euphoria. De opnames van Malcolm & Marie begonnen halverwege juni en blijkbaar is de film inmiddels afgerond. Hierbij zijn alle coronaregels in acht genomen, die door de vakbonden zijn opgelegd.

Eerste foto
Het project werd opgestart toen bleek dat opnames voor het tweede seizoen van Euphoria uitgesteld zouden worden. Het script was in 6 dagen klaar en de opnames vonden vervolgens plaats in een enkele locatie. Zendaya bracht het nieuws naar buiten met een eerste foto.Relatiedrama
Een plot is helaas nog niet bekend. Volgens geruchten zou het een relatiedrama zijn geworden in de sfeer van Marriage Story, gemengd met hedendaagse problematiek. Of de coronacrisis en quarantaine ook een rol spelen is nog de vraag.

Ook is onduidelijk hoe de film te zien zal zijn. Verschijnt de film straks in de bioscoop of verkoopt men het product aan een streamingdienst? Of stelt men de prent via andere kanalen beschikbaar?

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair