Carice Van Houten en Alexandra Daddario in trailer 'Lost Girls & Love Hotels'

Daddario speelt in de film een docent Engels, die naar Japan afreist om haar verleden te vergeten.

Zilko Tarici 10 juli 2020 09:02 in Video
Astrakan Film AB heeft de eerste trailer vrijgegeven van William Olssons nieuwe dramafilm Lost Girls & Love Hotels, die eerder de titel I Am Not a Bird droeg. In de film zien we Alexandra Daddario als een Amerikaanse docent Engels, die naar de Japanse stad Tokio afreist om haar verleden achter zich te laten. De film komt in september in enkele bioscopen en op VOD uit in Amerika. Je kunt de beelden hieronder bekijken.

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Catherine Hanrahan en laat zien hoe iemand kan verdwalen in de donkerste hoekjes van Japan om momenten van schoonheid te beleven. Ook zien we hoe de docent een affaire aangaat met een knappe Yakuza genaamd Kazu. Dat leidt tot een aaneenschakeling van momenten in de bars, steegjes en 'love hotels' die Tokio karakteriseren.

Een Nederlands tintje
Naast Daddario zijn er in Lost Girls & Love Hotels ook rollen weggelegd voor onze eigen Carice Van Houten (die heel vluchtig voorbij lijkt te komen in de trailer), Takehiro Hira, Misuzu Kanno en Kate Easton. Het script werd geschreven door de eerder genoemde Hanrahan en Lauren Mann doet dienst als producent.NieuwsFilm