Zo had Enchantress er eigenlijk uit moeten zien in 'Suicide Squad'

Zo had Enchantress er eigenlijk uit moeten zien in 'Suicide Squad'

David Ayer laat zien dat schurk Enchantress er veel gaver uit had kunnen zien.

Het DC Extended Universe heeft tot nu toe heel wat pieken en dalen gekend. Een van de films die niet helemaal voldeed aan de verwachtingen was David Ayers Suicide Squad. De film werd behoorlijk goed bezocht, maar de recensies waren niet mals. Regisseur Ayer heeft de laatste maanden vaker aangegeven dat het falen van de film met name kwam door bemoeienis van de studio. Ook zouden sommige personages er anders hebben uitgezien. Een daarvan is Enchantress.

Suicide Squad zat vol met schurken, maar Enchantress (Cara Delevingne) gold in de film als de hoofdzakelijke vijand van Task Force X. In het begin van de film was ze qua uiterlijk vrij duister, maar tegen het rommelige einde aan werd ze steeds kleurrijker. Het had echter nog veel kleurrijker gekund, als we Ayer moeten geloven. De regisseur deelde vandaag via Twitter het oorspronkelijke ontwerp van het personage, dat hij eigenlijk in de film had willen zien. Je kunt het ontwerp hieronder bekijken!

Gedoe achter de schermen
Het is duidelijk dat Enchantress in de uiteindelijke film een heel ander uiterlijk heeft. Waarom Ayer zijn ontwerp niet mocht doorvoeren is onduidelijk, maar dit zal ongetwijfeld te maken hebben met alle trammelant achter de schermen van de film.Oop de afbeelding zien we tevens een groter magisch figuur achter Enchantress. Dit zou een representatie van haar krachten kunnen zijn, maar ook haar broer Incubus, die in de bioscoopversie als een uit de kluiten gewassen CGI-personage werd getoond.



NieuwsFilm

meest populair