Algemeen

Zo had Enchantress er eigenlijk uit moeten zien in 'Suicide Squad'

David Ayer laat zien dat schurk Enchantress er veel gaver uit had kunnen zien.

door Zilko Tarici om 09:30 in Algemeen
Het DC Extended Universe heeft tot nu toe heel wat pieken en dalen gekend. Een van de films die niet helemaal voldeed aan de verwachtingen was David Ayers Suicide Squad. De film werd behoorlijk goed bezocht, maar de recensies waren niet mals. Regisseur Ayer heeft de laatste maanden vaker aangegeven dat het falen van de film met name kwam door bemoeienis van de studio. Ook zouden sommige personages er anders hebben uitgezien. Een daarvan is Enchantress.

Suicide Squad zat vol met schurken, maar Enchantress (Cara Delevingne) gold in de film als de hoofdzakelijke vijand van Task Force X. In het begin van de film was ze qua uiterlijk vrij duister, maar tegen het rommelige einde aan werd ze steeds kleurrijker. Het had echter nog veel kleurrijker gekund, als we Ayer moeten geloven. De regisseur deelde vandaag via Twitter het oorspronkelijke ontwerp van het personage, dat hij eigenlijk in de film had willen zien. Je kunt het ontwerp hieronder bekijken!

Gedoe achter de schermen
Het is duidelijk dat Enchantress in de uiteindelijke film een heel ander uiterlijk heeft. Waarom Ayer zijn ontwerp niet mocht doorvoeren is onduidelijk, maar dit zal ongetwijfeld te maken hebben met alle trammelant achter de schermen van de film.Oop de afbeelding zien we tevens een groter magisch figuur achter Enchantress. Dit zou een representatie van haar krachten kunnen zijn, maar ook haar broer Incubus, die in de bioscoopversie als een uit de kluiten gewassen CGI-personage werd getoond.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Peace

Avatar

Ziet er nog slechter uit.

STYD

Avatar

Ze hebben haar stem verpest, denk niet dat het zo zeer aan het design heeft gelegen. Ik irriteerde mij aan haar stem, leek wel op Caladriel uit LOTR. Btw LOTR is alweer 19 jaar oud, wat vliegt de tijd zeg

Pronk47

Avatar

Lag niet aan de kleding,net wat STYD zij,haar stem was gewoon te lief,er zat gewoon geen drijging in haar stem.

Kasvand

Avatar

Ziet er inderdaad slecht uit. Vind het karakter zoals het nu in de film zit tamelijk geniaal. Juist ook door de stem. Beangstigend.... dreigend en ook gepijnigd.

NieuwsFilm

meest populair