Video

Trailer scifi-thriller 'The Honeymoon Phase' doet erg denken aan 'Black Mirror'

Check ook de poster!

door Jan-Peter Rook om 11:31 in Video
De nieuwe romantische scifi-thriller The Honeymoon Phase gaat over een stel met relatieproblemen. Ze doen mee aan een futuristisch experiment waarbij ze een maand lang samen in een huis moeten doorbrengen en in de gaten worden gehouden. Ze krijgen hiervoor 50.000 dollar, maar is dit het echt waard? Bekijk hieronder de trailer en poster!


Tom en Eve, gespeeld door Mike Sutton en Chloe Carroll, zien het in eerste instantie als een prachtige buitenkans: relatietherapie en een grote smak geld. Het dubieuze experiment leidt echter tot totale chaos met dodelijke consequenties.

Cast & crew
The Honeymoon Phase is het regiedebuut van Phillip G. Carroll Jr., die tevens het scenario voor zijn rekening nam. De cast bestaat verder uit François Chau, Tara Westwood en Ione Butler.

De film, die een behoorlijke Black Mirror-vibe afgeeft, slaat de bioscopen over en is in de Verenigde Staten vanaf 21 augustus op VOD te zien.
3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Monojaxx

Avatar

Groot fan van de Black Mirror reeks, dus hier ook heel benieuwd naar. Bandersnatch vergeet ik daarentegen liever. Al vind ik de titel wel een beetje racistisch. Had liever White Mirror gezien. Tegenwoordig is alles zwart.

horizon

Avatar

Black Mirror wordt onevenredig hoog beoordeeld. Geen idee waarom. Er staan films op Netflix die precies in de reeks zouden passen maar worden stuk lager beoordeeld. Ben ervan overtuigd dat een black mirror sticker een automatische +1 zou zijn bij velen.

Master Of Films

Avatar

Monojaxx "Al vind ik de titel wel een beetje racistisch. Had liever White Mirror gezien. Tegenwoordig is alles zwart."
Er is zeker een reden waarom Black Mirror zo heet. Raar, maar waar. Het heeft niks met een kleurtje te maken.
Neem een willekeurige iPhone als voorbeeld. Deze bewuste iPhone staat uit. Je pakt deze bewuste iPhone op en je kijkt ernaar. Wat zie je dan? Een koude en een afstandelijke Black Mirror. Zo kwam Charlie Brooker, de maker van Black Mirror, op deze naam.

horizon "Black Mirror wordt onevenredig hoog beoordeeld. Geen idee waarom."
Omdat het als sci-fi gewoon goed is geschreven. Het is geen rocket science.
Ze hebben een hoge productiewaarde (lees ze nemen de tijd en moeite) om een bepaalde toekomst scenario, technologie & mensen, te creëren. Daardoor is het veel meer relateerbaar. De meeste technologie loopt steeds meer parallel met die van ons huidige dagelijkse leven. Volgens Brooker, zijn we behoorlijk verslaafd aan allerlei gadgets.
Het gaat niet in op belachelijke fantasie wat b.v. Transformers uitspuugt. Dat is gewoon te simpel vermaak met geen enkele (kritische) kijk op de maatschappij.

NieuwsFilm

meest populair