Celebrity

'Glee'-actrice Naya Rivera vermist na zwempartij; zoontje (4) alleen aangetroffen in boot

De lokale autoriteiten gaan ervan uit dat de actrice is verdronken.

door FilmTotaal om 12:41 in Celebrity
De sinds woensdag vermiste actrice Naya Rivera, voornamelijk bekend van haar rol als Santana Lopez in de musicalserie Glee, is niet meer in leven. Daar gaan de autoriteiten in Californië althans van uit nu een grootschalige zoekactie in het meer waar zij vermist is geraakt niets heeft opgeleverd.

Hollywood is in rouw om de vermoedelijke verdrinkingsdood van Naya Rivera (33). Rivera ging woensdag samen met haar zoontje Josey (4) met een bootje op Lake Piru, maar keerde niet meer terug.

De verhuurders van de boot ondernamen actie nadat de actrice zich niet had teruggemeld en troffen haar zoontje alleen en slapend op de boot aan. Hij verkeert verder in goede gezondheid.

Hoewel nog onduidelijk is wat er precies is gebeurd, gaan de autoriteiten uit van een verdrietig ongeluk. Volgens Rivera's zoontje kwam de actrice na een duik in het water niet meer boven.

De autoriteiten startten direct een grootschalige zoekactie nadat Rivera als vermist werd opgegeven en de omgeving van het meer werd afgezet. Er werden onder meer drones en duikers ingezet om Rivera te vinden, maar door de vele begroeiing in het water was hun zicht beperkt.

Inmiddels gaan de autoriteiten ervan uit dat Rivera verdronken is. De operatie is daarom veranderd naar een bergingsoperatie.

Josey is opgevangen door zijn vader.

NieuwsFilm

meest populair