'Avengers: Endgame'-regisseurs voorspellen Oscar voor Tom Holland in 'Cherry'

'Avengers: Endgame'-regisseurs voorspellen Oscar voor Tom Holland in 'Cherry'

Holland zet volgens de broertjes Russo een epische acteerprestatie neer.

Cherry, een misdaad-dramafilm met Tom Holland, zal in schril contrast staan met de vorige films van Joe en Anthony Russo. In de film volgen we een een door PTSS geplaagde voormalige soldaat die banken berooft om zijn drugsverslaving te financieren. Ietsje anders dus dan de superhelden-oorlog in Avengers: Endgame!

Volgens Joe Russo is Hollands acteerprestatie in Cherry niets minder dan adembenemend. De regisseur zei er tijdens een interview met ET het volgende over:

"Van mij mogen de Oscar-campagnes vandaag beginnen. Ik denk dat iedereen versteld zal staan van de acteerprestatie van Tom Holland in Cherry. Hij is extreem getalenteerd. Zijn rol is Oscarwaardig. Wat hij emotioneel en fysiek laat zien in de film is ongelooflijk. Een rol als deze zie je niet snel voorbijomen. In de film laten we 10 jaar uit iemand zijn leven zien, wat gepaard gaat met een epische acteerprestatie. Ik hoop dat die prestatie niet onopgemerkt blijft."

Hup Holland hup
We hebben helaas nog geen beelden gezien van Cherry, maar waarom zouden we twijfelen aan de woorden van Joe Russo? De film zou dit najaar nog moeten verschijnen, dus wij verwachten dat we binnenkort een trailer te zien krijgen!

NieuwsFilm

meest populair