Algemeen

Zendaya als Nikki in 'Kill Bill Vol. 3'?

Vivica A. Fox ziet het helemaal zitten.

door Jim Pedd om 06:00 in Algemeen
Actrice Vivica A. Fox speelde het eerste slachtoffer van The Bride in Kill Bill Vol. 1. Zij was Vernita Green, die in haar eigen huis gedood werd. En dat gebeurde door de ogen van haar dochter Nikki.

Nikki zou mogelijk de focus worden van een derde Kill Bill-film, waarin zij wraak zou mogen nemen op The Bride. Nu vertelt Fox dat ze wel weet wie de rol van Nikki zou moeten spelen. Haar gevoel is altijd geweest dat Quentin Tarantino zou willen wachten tot Ambrosia Kelley, die het personage oorspronkelijk speelde, oud genoeg zou zijn. Maar als dat niet zo zou zijn, weet ze wel een ander.

Andere actrice
Fox vertelde tegen NME dat de rol wat haar betreft gespeeld zou kunnen worden door "een gevestigd actrice. Dus toen dacht ik: Zendaya! Hoe gaaf zou dat zijn? En dan zou dit project waarschijnlijk wel groep licht krijgen. Omdat zij en Uma allebei ook erg lang zijn, zou het echt geweldig zijn. En ik hou van haar!"

Maar of die derde Kill Bill er komt is nog altijd de vraag. Tarantino wil nog één film maken en er dan mee stoppen. Tegelijk telt hij de Kill Bill-films als één, dus zou deze derde daar ook onderdeel van kunnen zijn.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steve-O

Avatar

Ik zie nog steeds graag een science-fiction van Tarantino. Derde Kill Bill natuurlijk alleen als hij dan zelf achter het roer staat. Zendaya als Nikki lijkt me wel erg gaaf, goede actrice!

Sunspot

Avatar

Vind Kill Bill films juist de mindere van Tarantino.

Voro mij hoeft een deel 3 niet

Smokeythebandit

Avatar

Geloof dat zijn laatste project wel wat minder grootschaliger en spectaculair zal zijn. Misschien gewoon weer een gangsterfilm, hij zei sowieso dat het een soort epiloog op zijn films moest worden en in OUATIH heeft hij toch wel alles uit de kast getrokken

NieuwsFilm

meest populair