Zendaya als Nikki in 'Kill Bill Vol. 3'?

Zendaya als Nikki in 'Kill Bill Vol. 3'?

Vivica A. Fox ziet het helemaal zitten.

Actrice Vivica A. Fox speelde het eerste slachtoffer van The Bride in Kill Bill Vol. 1. Zij was Vernita Green, die in haar eigen huis gedood werd. En dat gebeurde door de ogen van haar dochter Nikki.

Nikki zou mogelijk de focus worden van een derde Kill Bill-film, waarin zij wraak zou mogen nemen op The Bride. Nu vertelt Fox dat ze wel weet wie de rol van Nikki zou moeten spelen. Haar gevoel is altijd geweest dat Quentin Tarantino zou willen wachten tot Ambrosia Kelley, die het personage oorspronkelijk speelde, oud genoeg zou zijn. Maar als dat niet zo zou zijn, weet ze wel een ander.

Andere actrice
Fox vertelde tegen NME dat de rol wat haar betreft gespeeld zou kunnen worden door "een gevestigd actrice. Dus toen dacht ik: Zendaya! Hoe gaaf zou dat zijn? En dan zou dit project waarschijnlijk wel groep licht krijgen. Omdat zij en Uma allebei ook erg lang zijn, zou het echt geweldig zijn. En ik hou van haar!"

Maar of die derde Kill Bill er komt is nog altijd de vraag. Tarantino wil nog één film maken en er dan mee stoppen. Tegelijk telt hij de Kill Bill-films als één, dus zou deze derde daar ook onderdeel van kunnen zijn.

NieuwsFilm

meest populair