Video

Trailer voor horror-thriller 'Random Acts of Violence' belooft een zéér bloederige roadtrip

Over een stripauteur wiens comic wordt gebruikt als inspiratiebron voor een echte moordenaar.

door Jan-Peter Rook om 10:34 in Video
De nieuwe horror-thriller Random Acts of Violence gaat over een stripauteur die merkt dat zijn comic wordt gebruikt als inspiratiebron voor een echte moordenaar. Hieronder kun je kijken naar de bloederige red band-trailer en een poster.


Stripauteur Todd Walkley, z'n vrouw Kathy, assistente Aurora en beste vriend Ezra maken een roadtrip van Toronto naar Comic-Con in New York. Opeens gebeuren er allerlei vreselijke dingen: er worden aan de lopende band allemaal mensen vermoord.

Doorgeslagen fan
Het wordt al snel duidelijk dat een doorgeslagen fan Todds 'Slasherman'-comic als inspiratiebron gebruikt voor deze moorden. De lijken stapelen zich op en wanneer z'n vrienden en familie ook slachtoffers dreigen te worden, moet Todd zijn verantwoordelijkheid nemen en een heldenrol vervullen.

Random Acts of Violence werd geregisseerd door Jay Baruchel (Goon: Last of the Enforcers, 2017), die ook een rol speelt in de film. De rest van de cast bestaat uit Jesse Williams, Jordana Brewster, Niamh Wilson, Simon Northwood, Victoria Snow, Eric Osborne en Nia Roam.

De film ging vorig jaar in première tijdens Fantastic Fest in Austin en zal later deze zomer in de States via de streamingdienst Shudder te zien zijn.
2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Ziet er heel vermakelijk uit, goede trailer met goede muziek.
Ik wil deze wel graag zien, ik ben altijd voor een leuke horror.
Shudder lijkt een mede financier/producent, dus zij zullen exclusieve rechten hebben om hem als eerste te laten zien, maar ik hoop we hem in Nederland snel on demand kunnen kijken.

Chris23

Avatar

Intressting

NieuwsFilm

meest populair