3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en hebben vandaag drie interessante, sterke Hollywoodfilms - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Grease (1978)
Bekijk de afbeeldingRegie: Randel Keiser | Cast: John Travolta, Olivia Newton-John, Stockard Channing, e.a.
Danny en Sandy beleven een zwoele zomer samen, maar als de school weer eenmaal begint, blijken de verschillen tussen de twee groter te zijn dan gedacht: hij is een stoere knul met een vetkuif en leren jack en zij een ietwat suf, keurig meisje. Danny vindt Sandy niet cool genoeg meer, dus besluit Sandy daar verandering in te gaan brengen.

Children of Men (2006)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alfonso Cuarón | Cast: Clive Owen, Julianne Moore, Michael Caine, e.a.
In een duistere, mistroostige toekomst waarin mensen zich niet meer kunnen voortplanten, wordt één vrouw toch zwanger. Theo, een bureaucraat met wroeging, vecht om haar te beschermen. Hij moet haar naar The Human Project brengen, een mysterieuze groepering van knappe koppen die zich ergens in de Amazone zouden hebben verzameld om te bedenken hoe de wereld weer leefbaar te maken is.

Captain Phillips (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Greengrass | Cast: Tom Hanks , Barkhad Abdi, Barkhad Abdirahman, e.a.
Wanneer het kolossale cargoschip van kapitein Richard Phillips wordt gekaapt door Somalische piraten, offert Phillips zichzelf op als gijzelaar om zijn bemanning te redden. De situatie loopt steeds verder uit de hand, waardoor een explosieve confrontatie met de Amerikaanse marine niet kan uitblijven.

NieuwsFilm

meest populair