Celebrity

Hartverscheurend: Ex-man en ouders verdronken 'Glee'-actrice storten volledig in bij bezoek aan meer

Familie en vrienden van Naya Rivera zoeken mee naar het lichaam van de vermiste actrice.

door FilmTotaal om 16:02 in Celebrity
Familieleden en vrienden van de vermiste Naya Rivera hebben de afgelopen dagen meerdere keren het meer bezocht waarin de actrice hoogstwaarschijnlijk is verdronken. Niet alleen Rivera's ouders zijn bij Lake Piru gezien, maar ook haar ex-man Ryan Dorsey, tevens de vader van haar zoontje die op de dag van het tragische ongeval bij haar was.

De autoriteiten zoeken nog altijd met man en macht naar het lichaam van de sinds woensdag vermiste Rivera. De Glee-actrice maakte die dag een vaartocht met een huurbootje op het meer met haar vierjarige zoontje Josey (4), maar keerde niet meer terug. Volgens haar zoontje, die in de namiddag ongedeerd werd aangetroffen op de boot, sprong zijn moeder in het water en kwam ze vervolgens niet meer boven.

Er werd direct groot alarm geslagen en de autoriteiten, die ervan uitgaan dat de actrice niet meer in leven is, zoeken al dagenlang naar het lichaam van Rivera. Daarvoor zijn al onder meer duikers en sonarapparatuur ingezet, maar tot nu toe tevergeefs helaas. De zoektocht verloopt niet ideaal vanwege de vele begroeiing in het water.

Familie en vrienden aanwezig
De afgelopen dagen zijn onder meer Rivera's ouders, broer en ex-man Dorsey, met wie ze tussen 2014-2018 getrouwd was, naar Lake Piru afgereisd om te bidden, rouwen en mee te helpen met het speurwerk. De beelden van de nabestaanden aan het meer zijn hartverscheurend. Zij wachten net als de vele fans van Rivera op antwoorden.NieuwsFilm

meest populair