Leuke 'Terminator: Dark Fate' easter egg ontdekt: "I'll call back"

Arnold Schwarzenegger speelt de hoofdrol in 'Rise of the Answering Machines'

Is het jouw droom om ooit eens aan de lijn te hangen met Arnold Schwarzenegger? Dan kun je nu je kans grijpen. Enkele fans hebben namelijk een leuke easter egg ontdekt in Terminator: Dark Fate.

In de film is zijn T-800 na het voltooien van zijn missie namelijk gordijnenverkoper geworden. En voor de enkeling die de film nog niet gezien heeft: dat is geen grapje. Op de zijkant van zijn busje staat het nummer van zijn bedrijfje. En dat blijkt een bestaand nummer te zijn.

De Oostenrijkse Eik
Wanneer je belt naar 888-512-1984 (waarvan het laatste nummer een verwijzing is naar de release van het eerste deel) krijg je een speciale voicemail te pakken. En die is ingesproken door niemand minder dan de Oostenrijkse Eik zelf.



"Hoi, met Carl's Draperies. Wij hebben de beste gordijnen en vitrage van heel Texas. Dat garandeer ik", aldus de androïde. "Sorry dat we je telefoontje nu niet kunnen beantwoorden, maar we bellen je terug. Tot dan, hasta la vista."

Menselijk
Dark Fate werd door de fans niet bijzonder warm onthaald. Dat kwam mede door de verhaallijn van de Terminator zonder doel, die een menselijk leven heeft opgebouwd.

Gelukkig draait hij bij en helpt hij Sarah Connor om Grace en Dani te beschermen tegen een nieuwe moordrobot. Aangezien ook deze derde (!) reboot geen daverend succes betekende, is het de vraag of we ooit nog een nieuwe Terminator te zien krijgen.

NieuwsFilm

meest populair