Algemeen

Leuke 'Terminator: Dark Fate' easter egg ontdekt: "I'll call back"

Arnold Schwarzenegger speelt de hoofdrol in 'Rise of the Answering Machines'

door Timothy van Damme om 09:01 in Algemeen
Is het jouw droom om ooit eens aan de lijn te hangen met Arnold Schwarzenegger? Dan kun je nu je kans grijpen. Enkele fans hebben namelijk een leuke easter egg ontdekt in Terminator: Dark Fate.

In de film is zijn T-800 na het voltooien van zijn missie namelijk gordijnenverkoper geworden. En voor de enkeling die de film nog niet gezien heeft: dat is geen grapje. Op de zijkant van zijn busje staat het nummer van zijn bedrijfje. En dat blijkt een bestaand nummer te zijn.

De Oostenrijkse Eik
Wanneer je belt naar 888-512-1984 (waarvan het laatste nummer een verwijzing is naar de release van het eerste deel) krijg je een speciale voicemail te pakken. En die is ingesproken door niemand minder dan de Oostenrijkse Eik zelf."Hoi, met Carl's Draperies. Wij hebben de beste gordijnen en vitrage van heel Texas. Dat garandeer ik", aldus de androïde. "Sorry dat we je telefoontje nu niet kunnen beantwoorden, maar we bellen je terug. Tot dan, hasta la vista."

Menselijk
Dark Fate werd door de fans niet bijzonder warm onthaald. Dat kwam mede door de verhaallijn van de Terminator zonder doel, die een menselijk leven heeft opgebouwd.

Gelukkig draait hij bij en helpt hij Sarah Connor om Grace en Dani te beschermen tegen een nieuwe moordrobot. Aangezien ook deze derde (!) reboot geen daverend succes betekende, is het de vraag of we ooit nog een nieuwe Terminator te zien krijgen.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PRIME

Avatar

Terwijl ik me toch afvraag wat je nu wilt van zo'n franchise. Zelf vond ik bijv. Salvation best oke vanuit een vermaak-perspectief. Genesys kon ik ook wel pruimen, en juist Dark Fate vond ik interessant door het begin.

Ach ja.

AlanSmithee

Avatar

'En voor de enkeling die de film nog niet gezien heeft'

Is het niet een enkeling die de film wel heeft gezien?

krisiz

Avatar

Even mierenn**k*n; het is een cyborg, geen androïde.

xarkov

Avatar

Ok, dat is grappig. Jammer dat de film zelf overbodig was.

Monojaxx

Avatar

@PRIME

Je zit nog steeds met je synapsen gekoppeld aan de Matrix.

Alleen deel 1 en 2 zijn goed. Rare PRIME Smiley face

Pascal08

Avatar

Goede film totaan ze Arnie ontmoeten en die verziekt alles imo.
En Grace is een ontzettend lekker wijf.
Smiley face

Spider-fan

Avatar

Dat ze die moeite genomen hebben om een speciaal nummer te maken, want dat vond ik juist één van de zwakste punten van de film. Je wilt niet dat de Terminator een gordijnverkoper is geworden die Carl heet. Verder vond ik het toch wel een vermakelijke film, afgezien van een wat ongeïnspireerde locatie voor de eindscène - een stuwdam. Wel de minste in de reeks vond ik.

NieuwsFilm

meest populair