Celebrity

Politie roept fans 'Glee'-actrice Naya Rivera op weg te blijven van meer: "Je brengt jezelf in gevaar"

De autoriteiten zoeken al dagenlang met man en macht naar de vermiste actrice.

door FilmTotaal om 14:41 in Celebrity
De politie in het Californische Ventura County heeft fans en bekenden van de sinds woensdag vermiste actrice Naya Rivera opgeroepen om niet naar Lake Piru te komen. "We snappen de goede bedoelingen, maar de omstandigheden zijn te gevaarlijk", benadrukt een woordvoerder tegenover filmsite Variety.

Hulpdiensten zoeken al dagenlang met man en macht naar Naya Rivera, die waarschijnlijk door een tragisch ongeval om het leven is gekomen. Rivera maakte woensdag samen met haar vierjarig zoontje een boottocht over het meer en kwam na een duik in het water niet meer boven.

Ook fans en bekenden van de Glee-actrice hebben via social media laten weten graag hun steentje bij te willen dragen. De politie roept echter op vooral niet naar het meer te komen, omdat de risico's te groot zijn.

"Het meer is afgezet, het is bloedheet en het terrein rondom het meer is ruw en steil", beklemtoont een woordvoerder. "Onze teams zijn speciaal uitgerust en getraind hiervoor. Al de tijd die we kwijt zouden zijn aan het redden van mensen die zelf in de problemen komen, leidt af van onze zoektocht naar Naya".

NieuwsFilm

meest populair